sånt i mig nu

 
jag vill så mycket. i bland vill jag så mycket att det inte längre känns som att jag vill som att det bara är en börda ni vet? glömmer bort att stanna upp och tänka att detta är ju faktiskt något jag valt något som jag tycker är kul. jäkla tidspress och mängder som får det att kännas som motsatsen när en inte tänker efter och bara känner av klumpen i magen upp i halsen nästan. andas. jag har i varje fall börjat använda (läs cyklat till och från skolan två gånger) min skinande röda cykel jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent (japp jag bli bortskämd trots att jag inte ens bor hemma längre och jag är så tacksam). den är så fin och hjälper mig att hålla huvudet fritt en lite lite liten stund i varje fall och får bröstet att skälva lungorna att vidgas benen att krampa för jag tar i (det blir sällan så nu). och jag hann äta middag med sophie i dag och att träffa henne för första gången på alldeles för länge. <3 
 
jag tittade i mitt arkiv och så och så hittade jag gamla londonbilder. de här är från när jag och johan var där för tre år sen och jag bara fotade blommande träd ungefär.
 
om en månad ska jag dit igen och så stannar jag i fem veckor. det är också sånt jag tänker på. de första dagarna är johan med mig men sen är det fyra veckor av att vara med mig själv (förutom dagar på studion där jag ska praktisera). är ändå så peppad/nervös samtidigt. växlar mellan att tänka ut det värsta som kan hända/bli lugn av att det ju är ingenting. jag har bestämt mig för att ta med mig filmrullar och damma av min analoga kamera skriva morgonsidor och promenera och dokumentera på egen hand. tror det blir fint. har ni några londontips som inte jag får missa? kanske någon som vill ta en kaffe och vara min kompis? 
 
det är soligt och varmt hos mig. hoppas ni har en fin vår. 
30 kommentarer
 • alexandra

  finis <3 du är så bra och london kommer bli amazing, lovar.

 • Elisabeth

  Vet akkurat hva du mener! men du har all verdens med tid, alt må ikke skje nå med en gang 🙂 God tur til England, det blir nok kjempefint! har tre tips;

  http://honeyandco.co.uk/ spiste kanskje mitt livs beste måltid her. obs, lite lokale og ofte fullt.

  http://www.kew.org/ obligatorisk.

  ta en dagstur til Seaford og gå langs de hvite klippene. terapautisk til tusen.

 • T

  <3 flytta helt mutters alene til Berlin i sju måneder, og det er det beste jeg har gjort. Det kommer til å bli så bra!

 • Rebecka

  alltså alla pubar och barer kring dalston junction/kingsland är ju guld! även de sydöstra delarna typ new cross/peckham/brockley tycker jag är härliga (kanske för att jag bor där och är småförälskad i det lite sunkiga)
  annars bethnal green o london fields om det är najs väder och om man vill ha lite mer natur än parker kew gardens!!

 • Nastasja

  Har inga tips, överlåter det till experterna. Men hade jag bott i London hade jag lätt räckt upp handen för en fika för du verkar amaze.

 • Anonym

  Fint och vårigt. <3

 • Anonym

  1. underbara bilder i inlägget och 2. så härligt att du fick en cykel, det ger ju så härliga frihetskänslor! sen 3. så tror och hoppas jag att din londonresa kommer bli alla tiders. Rensa skallen efter alla månader av allt jobb du verkar ha haft på gång låter som en fin och bra grej 🙂

 • mari

  åh dette var fint! nydelige bilder, kloke ord og inspirerende stemning

 • Anonym

  Men hallå jag ska till London med min karl i några dagar om nästan precis två månader (5-8jun). Då kanske vi kan hänga lite då eftersom vi inte gör det här hemma HEHE. Aldrig varit där förut dock så tips har jag inga alls! Förutom någon parkfestival som är precis den helgen med massa bra band.

 • Clara

  Look mum no hands

 • Frida

  Åh känner verkligen igen mig i det du säger, det där med att älska det man gör så mycket så det blir för mycket och så glömmer man mitt i allt att uppskatta det som man valde att göra för att man uppskattade det. Grejen är väl dock att det snart är över. Hoppas jag.

  Och du, ang kaffe i London så även om jag inte känner dig så bor ju jag i Brighton och är i stor avsaknad av svensktalande personer. Så har du tråkigt någon vecka eller vill ta en kaffe eller glass eller vad som så skicka iväg en kommentar så kan vi säkert få till något 🙂

 • Emelie - Lever drömmen i Paris!

  åh, jag tror att du kommer ha det storslaget. trots att jag förstår att det är megaläskigt och megakul på samma gång..!

 • emy

  Jag bor i London och tar gärna en kaffe eller två med dig! Mejla mig! 🙂

 • Kaneli

  Så är det ibland, att livet är för mycket, på det goda och det onda. Men London kommer ju bli amazing, att åka själv någonstans är skrämmande men också fantastiskt kul!

 • Daisy

  Bilden på dig är så fin! Vackraste bilden jag sett för att vara helt ärlig.

 • ISA

  Åh du börjar nog få lite resfeber, då blir en sådär att en börjar tänka alltför mycket på allt och inget och vända och vrida på livet!<3 det kommer bli så fint i London, du måste åka. Annars kommer du ångra dig forever. Puss!

 • Anonym

  Hade jag inte varit i Sverige på semester hade jag gärna tagit en kopp kaffe, du verkar amazing!

 • Lamia K

  vad kul med London-praktik, förstår om du är nervös he he hade jag varit. ska med dit nästa månad, 21-25 för o va exakt, och skulle hemskt gärna ta en kaffe! åker nämligen själv dit, ska bo hos en kompis och hänga med henne en del och hon kan ju staden utantill så om du vill hänga på, gör’t!

 • Emma

  Det kommer att gå superbra! Jag åkte till Sydney i Australien för praktik i 3-4 månader utan att känna en kotte där borta! Förhoppningsvis kan Johan kanske hälsa på ännu en gång? 🙂

 • Anonym

  Att cykla är typ bland mina topp 3 bästa frihetssysslor. Och d et låter hur bra som helst med praktik i London

 • cajsa

  Hej! Jag måste bara fråga en sak som inte har med ditt inlägg, som för övrigt var väldigt fint, att göra, nämligen vart jag kan få tag på en sådan tavla som ni har med en kvinna iklädd baddräkt bakifrån?

 • Fia-Lotta

  Jag känner igen mig så mycket i det du skriver med om att man vill något så mycket, man längtar efter något annat än det fina man faktiskt har. Men som du säger måste man stanna upp andas och tänka på det man har!
  Och så vill jag bara säga lycka till i London, du kommer få en underbar upplevelse!

 • Saga

  Hejje 🙂 London är nog bland världens mysigaste och vänligaste städer så du kommer ha det hur himla bra som helst! Bor mestadels där o ses gärna för en kaffe med mycket mjölk eller nått om du känner för det, bara höra av sig xx

 • chrissy

  sara det kommer bli så bra så bra!! min bästa londonbästis madhia hälsar att hon jättegärna träffas över ett glas vin om du känner dig lite skakis på benen eller så <3

 • amanda

  det kommer gå himla bra, sara! är alldeles säker på att du kommer briljera i london. <3

 • Agge

  Massa kramar. Du äger <3

 • My

  Hej!
  Jag bor i London och tar hemskt gärna en kaffe eller öl om du känner dig ensam! Eller annars också för den delen, släng iväg ett mejl till mig så kan vi mötas upp.

 • Emma

  klart vi ska ta en kaffe! alltså London är så fint nu när våren kommer hoppas staden tar hand om dig också<3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *