i lördags

1var jag svinsugen på pannkakor och då finns det bara en sak att göra. kolla vilka fina förpackningar till bakpulver och mjöl 3väldigt gemytligt att steka pannkisar till den här utsikten2 och den här insikten. linneas alla plantor i fönstret 4de blev lite platta pannkisarna men goda ändå. bakpulvret var inte riktigt lika effektivt som hemma hehe 5kallade ner linnea och elsa på prefukost (de skulle ut och äta frukost med linneas pappa) 6 7sen när de skulle gå tvingade jag till en pussbild 8 så gulliga9 och klädde mig. det var en jeans och majtröjedag10och bolldag.  11sen gick jag ut i sommarlördagen (typ) 12åkte buss och satt längst upp längst fram såklart 13jag skulle till brixton och en vintagemarknad men hade tagit fel på dag så himla typiskt men så hittade jag ett café som skulle vara bra på foursquare och promenerade till clapham istället. där var det marknad. 14bland olivträd. fint va. 15och även massa sånt här fint.  16cafét jag var på väg till hette brickwood. de hade tegelväggar lampor från kopparrör och kaffesäckar som tak  17jag drack cappuccino och skulle egentligen sitta och jobba men satt och läste min bok istället.

19åt det här himla drömmiga till lunch. det är cornfritters (alltså typ krispiga majsplättar)  med halloumi och stekta grönsaker pocherat ägg samt rödbets- och fetaostkräm. 20ursäkta rörig närbild hehe men KOLLA ÄGGULAN eller ska jag kanske säga äggrödan. dog godhetsdöden på detta.  21femtio sidor och en till cappuccino senare gick jag. 22hejdå brickwood. supertips på detta café. de hade en fin innergård också! gå dit.23tittade i lite second handaffärer och sen åkte jag till east dulwich och gick lite på en marknad som linnea tipsade om. där fanns gamla pocketar och möbler och ostar. bläddrade i lite vinylskivor och övervägde att köpa plantor och sen promenerade jag tillbaka till peckham 24och elsas jobb där hon och sofia befann sig. elsa jobbar på en bar dagtid och det är ganska folktomt (förutom ett gäng poolspelande kids) när det är soligt ute så vi var nästan själva.  25jag drack clubmate och så höll vi elsa sällskap tills hon slutade och vi gick hem allihopa.26 hemma fanns en gigantisk fin blombukett som linnea fått i namnsdagspresent. ALLTSÅ!27hon satt och skar ut en minimodell. 28och sen bjöd hennes pappa på pizza till hela hushållet. tackotack!

6 kommentarer
 • Karin L

  Älskar att se bilderna från dina dagar i England. Alltså, vilken dröm egentligen, att hamna i london efter liksom, det är inte alla som gör. Där ser man vad lite hopp och vilja kan ge en!

 • Jennifer

  Hej! Jag har ungefär håret ner till axlarna (lite längre) och det är tunt. När jag försöker sätta upp mitt hår i en boll så blir bollen väldigt liten. Jag undrar om du har några tips på hur du sätter upp ditt hår i en boll? För jag tycker ju så himla mycket om att ha håret på det sättet och din boll var ju perfekt.

  • Sara Edström

   hej! jag brukar sätta håret i en tofs på huvudet snurra hästsvansen och liksom vira den kring tofsen lite *luftigt*. men jag har ganska tjockt hår. tänker att det kanske går att tupera tofsen lite innan? det finns ju hårdonuts att använda på t ex hm och det funkar ju också för mer volym!

 • ISA

  så mycket fantasticopåi en och samma dag!ba det faktum att du kan gå runt i sådär lite kläder utan att frysa ihjäl. och den där cappun såg ut som perfektion!

 • Frida

  det här med äggulors olika färg beror på hönsens foder. vet att i danmark finns det också ägg med härliga gulor, anledningen att det inte är så i sv är pga det ämne som färgar gulan är förbjudet att ha i hönsfoder här. // Fd barn på hönsgård

  • Sara Edström

   men åh </3 tack för infon jag som trodde att rödare gula = bra ägg.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *