bara en ny baddräkt och en fin låt

Processed with VSCOcam with a6 presethej! jag ville mest bara hälsa en fin söndag och visa min nya gamla baddräkt som jag köpte i förra helgen. den är från en butik som heter absolute vintage och är i det konstigaste materialet och det finaste mönstret som ni kan se.

och i dag åker vi till brighton och även om vädret inte är det varmaste så ska jag bada det är ett krav om en har en sån här fin. krampuss

ps. när jag skrev det här inlägget så fick jag låten swimming av breath owl breath på huvudet. den måste ni lyssna på för den är så fin och på hela bandet med om ni inte gjort förr. klicka på låttexten för att komma till spotify och låten. puss igen! 

bring your mask and snorkel/
bring the flippers also/
bring the frisbee baby/
bring something to drink/
bring your purple bathing suit/
depends on where we’re going to/
if we’re going to that swimming hole/
we don’t need nothing at all/
some warm clothes to jump into/
or we could air dry/
I’ll do the cannon ball/
if you do your swan dive/
you can splash me if you want to /
but not in the eye/

4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *