söndagen på landet del två

nu tar vi paus med lite engelsk landsbygd igen och tittar på resten av fotona från när jag var och hälsade på alicia och matthew förrförra helgen. de första bilderna hittar du här. 

33när vi kommit tillbaka från vår lilla utflykt i midhurst tog vi en lång promenad med den här gulliga prickiga och resten av matthews familj. 34det innebär att detta blogginlägg kommer bestå av skog fält och blommor så är ni allergiska är ni i varje fall varnade nu. <3 35vi gick över åkrar där en kunde se långt långt bort över the south downs.3637 förbi soon to be mat

38vi gick inne i skogen med massvis av rhododendron39och det var som i småland men som att allt var uppdraget i skala en och en halv gång. liksom igenkänning med överväldigande på samma gång. 40 stan sprang runt med pinnar och ville att vi skulle kasta hela tiden. : )414344 45så himla fint att få höra tystnad och andas skogsluft en fattar inte riktigt vilket buller myller det är i en stad förrän en kommer ur den.   46vi gick förbi gårdar 4749 48och åar med mer lila  53sen kom vi till en åker med massa vallmo50då ville matthews pappa ta en bild på oss. det fick han. här är matt jag och alicia.  51 5254stan han flög över åkern  55hundar som springer utan koppel är så himla lyckligt!!! <356 57sen gick vi över en bro över en större bäck och körde poo stick igen.  58passerade lönn med fina blad59och några kompisar. hej. 60 61 62 63 64 65efter en timme och fyrtio minuter i engelsk djungel kom vi tillbaka till huset spelade lite pool och sen åt vi middag allihopa innan jag fick skjuts av matt och ali till stationen för att ta tåget tillbaka till stan. så perfekt liten söndag.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *