måndagsklädd

754 62

det känns fuskigt att jag alltid lägger upp kläder på hur jag ser ut på helgerna här i london. blir ju inte riktigt respresentabelt (OBS bloggar representerar generellt EJ 100%  verkligheten så ni vet) men det är svårt att hinna fota innan eller efter jobbet. i måndags gick det bra dock. med självutlösaren på telefonen till och med. i klänning från marimekko polotröja från monki ovanpå och hästsvans.

så här är jag. måndagsklädd.

2 kommentarer
 • Emma

  Om du hinner någon gång så hade det varit väldigt roligt att få lite inspo om vardagsklädsel.
  Jag tycker det är så himla lätt att en bara tar samma gamla tröja och samma gamla byxor och så fastnar man i en spiral. En vill ju vara fin till vardags också!

  Tack för en underbar blogg 🙂

  • Sara Edström

   tack för tips och för att du läser och gillar och säger! jag ska kika på det och se om jag får ihop något. krampuss

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *