ur telefon

okej håll i er nu för här kommer ett absurt långt inlägg med foton från min telefon. även om det inte kan verka så på den här platsen så har jag med min kamera långt i från varje dag. eftersom att jag ändå inte kan värja mig från att fotografera så blir det en del. låt oss se efter.

Franks café Peckhamvi börjar för några veckor sen när vi var och tog en öl på franks för att de just öppnat för året. franks är en bar högst uppe på ett parkeringshus i peckham med svinfin utsikt över london och utställningar på parkeringarna på vägen upp. SÅ bra ställe har hängt där fem gånger minst sen dess. matfotograferingen dag på jobbet fotade vi mat till en prototyp i ett projekt vi håller på med. getost och fetaost-toastsen var ju tyvärr någon tvungen att äta upp den goda maten. det var vi och det var gott.

vårt vardagsrumför några veckor sen var linnea och elsa del av en utställning. dagarna innan i beslutsprocessen hängde det en massa fint på vardagsrumsväggen.

sofia och rosträdgårdjag och sofia när hon precis kommit till london (SÅ fint att återförenas <3) samt en trädgård jag går förbi varje dag på väg till jobbet och fotar varannan. den är så drömmig.

rosrankorsom sagt. *annan dag annan vinkel*

förkylningsfrukostför ett längre tag sen var jag sjuk och försökte bota mig själv med att äta en massa frukt + avokado med balsamvinäger samt ligga i sängen och vila. det gick bra till slut men oerhört långsamt. gott var det i varje fall. söndagsfrukostförsökte även bota med pannkakor med blåbär och lönnsirap. är säker på att det var det som gjorde det ska fortsätta med det framöver tänkte jag.dramatisk himmelen dramatisk himmel en dag på väg hem  pizzamiddagoch pizzamiddag med ellen elsa och linnea innan de åkte till sverige i förra veckan.fin garageskyltfint textat på en garageport i peckham.

pubkatten njutig katt på en pub på en after work med mina kollegor. birkenstockoch hur somrigt det kan kännas efter när en är på väg hem. i kvällsol och tofflor.

picknick med majssalladen kväll i förra veckan kom sofia och daniel till peckham efter jobbet. vi åt middag i parken en sallad med rostad majs och chilli. franks cafe peckhamoch sen avslutade vi kvällen på franks såklart. till höger en lunch. jag glömmer nästan alltid lunchlådan men jag har kommit på knepet för att inte glömma: laga mat som en inte kan sluta tänka på. t ex en sallad på aubergine stekt i kokosolja avokado fetaost granatäpplekärnor samt hummus. det fungerade. selfihär är jag från ett fördelaktigt håll i fredagswarehouseförfesteninnan jag åkte till det här gänget som var hemma hos niklas som bor i ett warehouse i homerton. vi lekte inte nudda mark och tretton och niklas spelade piano för oss. här poserar de såklart som delfin och räka respektive lemmel.dalstonfredag sen gick vi till ungefär tusen ställen i dalston och dansade och lekte och levde rövare. hade en SÅ rolig kväll.

ebbaoch kvällen därpå var vi ute och härjade igen och festen vi var på var meningen att kännas som en strand med sandgolv och solbäddar t ex. det innebar sand i skorna och rita i sand som sysselsättning när en väntar på bussen hem. haslemeredagen efter hade jag en drömmig söndag med alicia och matthew ute i ingenstanset nästan där matthews pappa bor. vi åkte till exempel bil till en liten stad på såna här alice i underlandetiga vägar.

cupcakesför några dagar sen kom vår granne på jobbet in med dem här. drömmigt att jobba bredvid ett tårtmakeri som testar nya smaker.

lewishamoch i går efter jobbet promenade jag till lewisham och erica vars rum jag ska hyra nu sista veckorna. hämtade nycklar och tittade på lägenheten och gick förbi det här.

franks café peckhamsen när jag kom hem så övertalade ebba mig att följa med henne ut och det var nog inte så svårt ändå. vi tog varsitt glas rödvin på franks (igen sa ju det) och pratade om namn med pondus till exempel.

sofiaoch nu är vi här i nutiden för det här hände i dag. jag träffade sofian och köpte ätbara saker på sainsburys och hängde i en park efter jobbet. lärde henne äta kinder bueno (som jag äter minst två av varje dag) samt catchade upp. fint som snus vare och nu ska jag sova. god natt!

6 kommentarer
 • alle-BALLE

  asså att dessa bilder bara är tagna i farten med din kamera är ju helt absurt. du är så rackarns begåvad!!!!! dog på dramatiskahimmeln-bilden!!!

 • e

  ”försökte även bota med pannkakor med blåbär och lönnsirap. är säker på att det var det som gjorde det ska fortsätta med det framöver tänkte jag.” men såååklaaart att det var det! 😀 😀

 • m

  åh gillar din blogg så!

  kan du inte ge mig några av era pondus-listade namn?
  nyfiken samt vill se om det går ihop med min tanke.
  själv gillar jag uma, nike och så allt annat som låter superhjälts-aktigt.

  • Sara Edström

   alltså tack och vad fint. <3 RUT är bra pondus i tycker jag och även ALBA. uma och nike är ju helt fantastiska namn håller med om superhjältigt. puss

 • josefine

  så fina bilder! känner att jag måste bli bättre på att minnas att fota med mobilen när kameran inte är med.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *