• Dani

  Åh, vill gå dit och äta brunch innan jobbet på lördag :3

 • Klara

  Den grillade grapen såg ju ut som heaven. Det vill jag prova göra hemma! Vi grillar apelsin ibland, och det är så så så gott.

 • ISA

  men asså, HUR spännande kombos!? super för en som mig som borde gå outside the box lite.

 • Erika

  Hej! Jag ska till London om två veckor och skulle gärna ta emot tips från dig på saker man definitivt inte får missa. Har varit i London förut och bockat av det mesta turistiga. Vore schysst med bra tips från någon som har bott där lite. Min kille fyller även år när vi är där och försöker hitta någon bra restaurang att fira honom på. Alla har tipsat om sushisamba men de är fullbokade.

  • Sara Edström

   hej erika! förlåt världssegt svar och du är säkert inte kvar än. vet inte var ni ska bo jag har ju mest hängt i södra delarna. ska göra en lista med tips så kanske något passar till nästa gång i varje fall!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *