morgonmarknad parkhäng och rochelle canteen

eller: sista lördagen i london. nu är det inte så hemskt mycket bilder kvar att visa från veckorna i london. smått tråkigt tycker jag. har lite separationsångest det är därför jag tagit det lite långsamt liksom spridit ut dem. nåväl lördagen för några veckor sedan. och en mycket varm sådan:

johanjordgubbardet började med att jag och johan tog en promenad med det här som färdkost. en måste ju äta upp skafferiet innan en lämnar. *jobbigt*telefonkioskvi gick förbi det här minibiblioteket.micro librarygulligt ändå. johanhan var gullig också. i en second hand-piké som jag köpte åt honom i brighton.brockley marketvi kom till brockley market! en ultimat plats att spendera en lördagsförmiddag på. fullt av food trucks delikatesser som ostar och oliver till salu och stånd med ekologiska grönsaker.brockley marketvi var ute efter frukost och jag spanade in det här stället. brockley marketjag köpte ett flatbread fyllt med grillad zucchini diverse röror och nötter och grönsaker. mm. mmm. mmmm. brockley marketoch så köpte vi iste. en osötad med grönt te och en sötad med fläder. brockley marketsen satte vi oss under ett träd i skuggan. johan åt en breakfast sausage hamburger i en muffin. knasigt maxad grej från mother flipper.brockley marketmin frulle var också extremt god. sarasen delade vi en strut med glass. en kula salt karamell (klassiskt) samt den godaste himla glassen vi någonsin ätit: melonsorbet som smakade melon. alltså på riktigt jättemycket melon. johan utbrast liksom: ”den smakar melon!!” och det var då vi insåg att vi är vana vid att melonglass smakar artificiell melon och inte riktig melon hehe. saraoch så drack vi kaffe. brockley market+ iskaffe.brockley marketsen tog vi farväl av braiga marknaden. gammal biloch gick vidare mot overgrounden och förbi den här fina som blänkte i solen. broadway marketvi kom till en till marknad. jag ville ju visa johan broadway market såklart! broadway marketvi smakade ost och blev tvugna att köpa för det var så himla gott. london fieldsså kvistade vi över gatan till london fields där en kunde hitta en trött macke linn marcussonlinnlondon fieldsoch sofia och daniel! vi hängde i solen och drack öl och njöt av att det var så himla somrigt. london fieldsoch åt bröd med kronärtskocksröra samt vår lilla blekrosa ost som jag inte minns namnet på. synd för den var så otroligt god. vet någon av er? *hoppas*london fieldsnjöt av sista lattjogoset på länge. </3london fieldslinns vän majsan kom förbi!london fieldsoch daehyun!london fieldslondon fieldsfolk grillade och det var så jäkla varmt och somrigt. det kändes som att vara på festival ungefär. sofia ekelundefter några timmar sa lattjo nä nu går vi hem och laddar om. så det gjorde vi.ebbavid det här laget hade ebba slutit upp och hon hängde med och tog en öl och svalkade sig inomhus innan hon skulle vidare på sina kvällsplaner. daniel lundéjag johan sofia och daniel fortsatte ut för middag. daniel ledde vägen!rochelle canteenhit! till rochelle canteen som är känt från tv (hehe niklas ekstedts program) och som daniel mirakulöst nog lyckats boka ett bord på deras första kvällsöppet någonsin. vanligtvis är det en lunchrestaurang bara men nu hade de fått tillstånd att testa för middag.rochelle canteendär sitter en fint under ett begynnande vinrankstak gömt på en innergård.johan och sofiatvå favoritpersoner i en och samma bild. rochelle canteenvi tog mat att dela på. lite oliverrochelle canteenoch så drack vi cava. här är världens bästa sofia. rochelle canteenvi tog fetaost och vattenmelonsallad. rochelle canteenpitabröd med aubergineröra. rochelle canteenbönsalladrochelle canteenoch åt hel rökt fisk med världens pepparotigaste kräm. första fisken jag ätit på flera månader och jag vet inte riktigt om jag tyckte det var värt det… men pepparrotskrämen var god. rochelle canteendaniel! rochelle canteenefterrätt blev en himmelsk lemon pie och så persika i hallonsås. tyckte jättemycket om den här restaurangen. har ni möjlighet gå hit för lunch! sara och sofiahär är jag och lattj efter middagen.sara och sofiaen mkt bra kombo om jag får säga det själv. ace hotel londonsen tog vi några drinkar på ace hotel slöt upp med samma bra personer som tidigare under dagen och så var det det med den sista kvällen i london. värdigt avslut.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *