den första veckan i stockholm på nio veckor ifrån

den förra veckan och denna jobbar jag nattetid innan jag får semester på heltid (jag jobbar extra på ett ekonomiföretag med att skriva ut mängder med papper och kolla serverkörningar på ett ungefär). mina jobbnätter den här veckan har dock har snarare blivit sena jobbkvällar (jag har kommit hem typ klockan ett i snitt.) det betyder att jag kunnat ätit frukost och kollat på orange is the new black varje morgon med johan. ALLTSÅ vad oitnb är bäst. och gud vad mysigt det varit att få ha lite vardag med honom när vi inte tänkt det. vi trodde vi skulle gå om varandra helt de här två veckorna då han ju jobbar som vanligt vanliga kontorstider.13denna veckas frukostvanor har varit: soyghurt med nötter och tranbär + smoothie på kokosmjölk och frysta hallon12och rostmacka och mangohallonyoghurtsmoothie för honom och vattenmelon för båda. <3 något som är bra med att jag jobbat natt är att dagarna är lediga! dessa har jag spenderat med att hänga med personer jag gillar samt att äta mat. låt oss se.2 1i måndags åt jag lunch med johan och mina föräldrar och så fick jag de här fina blommorna som välkommen hem grattis till d&ad av dem. <3 tycker det är fint att det liksom smälter in i vår tapet.andrea och feliciai tisdags cyklade jag till gärdet och återförenades och hängde med andrea och felicia och fick se hur de bor.  de hyr en lägga tillsammans med linnea under sommaren!fläder det var så fint vi promenerade i deras hoodskokt sparrisandrea och vi köpte allt gott vi var sugna på t ex mozzarella och tomat och zucchini och sparris och jordgubbar och hade en festmåltid och hängde innan jag var tvungen att cykla hem och åka till jobbet.514i onsdags hängde jag med mig själv gjorde dadelbollar klippte i papper packade upp plockade runt hemma osv osv. trivs så bra att bara vara hemma nu. 19och i torsdags hängde jag med den här fina personen. och hans minst lika fina mamma alice såklart. <3glass och jordgubbar21vi satt ute i solen på deras gård och åt glass med jordgubbar och catchade upp.
243
i fredags drack jag kaffe med anten och fillen. pratade om nya och gamla och hållna vänskapsrelationer och vad ante skulle köpa i doppresent till sin systerson.

halloumi och nektarinsallad7 8till lunch kom sophien hem till mig. det regnade och vi slängde ihop en lunch av vad som fanns hemma. det blev en sallad med nektariner halloumi sparris tomat och hasselnötter. vi åt glass i soffan och såg en dålig film innan jag åkte till jobbet. sen var det helg! <3

2 kommentarer
  • Alice

    Lite nyfiken, när sover du? Om du jobbar natt och hittar på allt det där fina på dagarna menar jag 😮

    • Sara Edström

      inte mycket… som sagt så har dock mina jobbnätter blivit väldigt tidiga de här veckorna och jag har kommit hem vid ett ungefär. så går jag upp halv åtta så får väl ungefär sex timmrs sömn. :)))

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *