kläder i en gul gränd i orbetello

italienoutfit sara edströmitalienoutfit sara edströmitalienoutfit sara edström italienoutfit sara edström  italienoutfit sara edström  italienoutfit sara edströmhär är en klädsel från ett >trettiofemgradigt italien. shortsen köpte jag i en second hand-butik i brighton och blusen är från humana. solglasögon = rayban kepan från beyond retro och så birkenstocks till. den nätiga påsen köpte jag på labour and wait i london för ett och ett halvt år sen men jag har sett liknande i olika färger och storlekar på restaurangen sally voltaire & systrar som ligger i åhlens city.

i dag är jag inte i italien och termometern visar tio grader lägre men det är inte så pjåkigt för stockholm inte. tänkte carpa stockholm hela dagen med johan som också är ledig. hoppas ni får en fin tisdag. <3

6 kommentarer
 • Johanna

  Hej Sara!
  Undrar bara lite snabbt om du äter kräftor fastän du är vegetarian och hur du resonerar kring detta (om du nu äter kräftor, tyckte det var lite otydligt)?

  • Sara Edström

   hej johanna! jag äter inte kött och för det mesta inte fisk och skaldjur heller (åt exempelvis fisk nu när vi var i italien och kräftor som vi fiskar på mitt lantställe). det senare främst pga att det är ohållbart ur miljöperspektiv. tänker att djur som jag fiskar och tillagar själv känns mer ok för mig. ser på kräftor som stora insekter på något vis även om jag inser att det är ganska knäppt att värdera liv så olika men det är så jag gör! hur tänker du?

 • Ethel

  Åh herre vilken fantastiskt fin outfit! Du är verkligen en av de finaste jag vet.

 • karen anna

  Åh, du er så vakker!

 • Emma

  Åh emilmössa alltså <333

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *