ralfs första födelsedag och en promenad genom stan

ettårspaketi lördags slog jag in paket och målade lite på ett kort för vi skulle på ettårskalas!
illustration sara edström
det här var det som låg i paketet = en gammal illiustration som jag gjorde som ett bidrag i en tävling och som jag råkade veta att alice (ralfs mamma) velat ha. egentligen är det en sålängepresent eftersom att den riktiga inte är riktigt färdigproducerad. ralfs ettårskalasdet här är alltså den bedårande lilla personen som höll kalas. <3 ralfs ettårskalasobs tröjan *I am one* ralfs ettårskalaslilla familjen! <3 och massa paket. kim allen och ralf.  ralfs ettårskalasralf fick en ralph lauren-kepa av linnea som han var så himla gullig i.  ralfs ettårskalaskolla fjunen <3<3 *smälter* ralfs ettårskalastack ralf för ett fint kalas och för alla tio sorters bullar och kakor och tårta.  östermalmshallenefter kalaset fick jag och johan fick skjuts av linnet till östermalm. fick kika på hennes jobb innan vi sa hejdå och jag och han bestämde oss för att promenera hem. först förbi så himla fint pyntad östermalmshall.  afro art tygpåsarfönstershoppade på gator jag aldrig går och tittade på afro arts snygga tygpåsar genom fönstret. stockholmhortensiaförbi berzelii park i sensommarblom och blasieholmen och längs med skeppsbrokajen.  johan rothoff anderssonoch kunde inte låta bli att sätta oss på kajkanten och karpa sommarkvällen och solstrålarna i ryggen. och vila fötterna.  pizzakvälltill sist kom vi hem och så gjorde vi pizzor drack coca cola och såg mad men som ännu inte var slut! (recept på pizzorna finns här ju) snipp snapp snut på lördag

4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *