små bitar målerås i somras

prinsessrulltårtapå landet kan en välkomnas med prinsesstårta i rullform när en hämtats vid tåget av johans föräldrar.johan rothoff anderssonoch en kan gå vandringsleden (obs den korta) i regnställlångegölrunt hela gölenblåbärmen obs det går långsamt för ideligen måste en stanna till och äta såna här kanske plocka med sig en hel buske och äta medan en går för det är ju sådant fantastiskt blåbärsår i årblåbärsfrukostsen äter en ett berg till frukost med lite yoghurt varje morgon. före badefter bad och den där gölen ja. på morgonen bada fastän det är kallt och en får gåshud
långegöl långegöloch i skymningen gå ned och titta på den bara hur stilla den är. loppisen åker och samlar fina färgskalor på loppis   drinkkväll med chartertemaoch kan ha drinkkväll med chartertemadrinkkväll med chartertemanär en går lös på tgr i kalmar och köper piff och bjuder på oliver vi köpte i italien och tequila sunrise med sliskiga cocktailbär.drinkkväll med chartertemaoch mojito med flamingodrinkpinne.öppen brasaoch så såklart en sån här varje dag det behövs i sommarisolerade sommarstugor i en sommar som beter sig som höst. tycker om målerås.

 • Linn

  Hej! Vilken himla fin baddräkt. Antar att den är köpt på loppis eller liknande? Är det någon som vet var en kan få tag på en liknande modell, dvs djup i ryggen? Har letat och letat, men alla jag hittar är ”sexiga” med cut outs och urringning både fram och bak 🙁

  • Sara Edström

   hej! tack!! den är second hand dessvärre men jag vet att beyond retro har haft mycket baddräkter nu under sommaren. kika där kanske?

 • atilio

  Så mysigt inlägg!

 • ISA

  men vilket ställe va! och blåbärsfrullen, mums <3

 • julia

  oj vad jag gillar din blogg, ville bara att du skulle veta och jag tror att du kommer bli en stor designer eller nåt en dag, älskar allt du skapar från kläder och mönster! <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *