skrivbordslunch brygghäng och flytta ut vardagsrummet till vitabergsparken

havregrynsgröt med blåbärschiasylttorsdagen började med havregrynsgrötfrukost. toppad med kokosflingor kokosmjölk och rårörda blåbär med riven ingefära vaniljsocker och chiafrön i. tack för inspon till chiablåbärena love you ica buffétidningen. arbetsplatsnär johan gått till jobbet slog jag mig ned här med kaffet som fanns kvar. vi har vanligtvis inga lektioner eller föreläsningar på torsdagar och eftersom inga kurser heller hade börjat den här första veckan inget skolarbete att jobba med heller. så jag gjorde en födelsedagspresent till ralf som fyllde ett år istället. ska visa hur det blev sen när det är printat och klart! skrivbordslunchfortsatte med pill i illustrator och färgval i några timmar och åt lunch framför skrivbordet. svingod linscurry och ris som johan gjort dagen innan. vi tvåor agerade handledare om ettorna skulle behöva hjälp i sina första projekt så jag var på lite stand-by hemma. när jag fick veta att min grupp klarade sig fint utan mig gjorde jag och sofia planer. solfikadet blev gul liten mellis på en brygga i årstaviken. solfikakaffe i termos + apelsin. årstaviken+ ett dopp här i. sofia ekelundoch hon jag hängde med var en rrrrriktig nineties babe. sommarfötteroch så pratade vi till exempel om hur jag enligt sofia *alltid kommer ihåg vad vi pratar om när jag skriver blogginlägg* på tal om att jag hade med kameran osv. jag kommer inte alltid i håg. men nu kom jag ihåg det pga det. hehesofia ekelundnär solen blev lägre efter några timmar bestämde vi oss att det var färdigcarpat. vi handlade mat och promenerade hemåt.sofia ekelundsen skulle jag bara kvista med sofian upp för att låna toaletten men fastnade på ett glas flädersaft då ikeakatalogen kommit!!! vi låg i soffan och turades om att bläddra och peka och tycka saker var fina och fula osv ni vet. vildvuxen pelargonpelargonkolla sofias pelargon så vildvuxen och fin!hemma hos lattj sen var katalogen slut och jag sa hejdå för jag hade lovat date med min kille till middagstiden. picknick jag gjorde wraps och packade annat picknickvänlig t ex en öl att dela på + filt vitabergsparkenjohan rothoff i vitabergsparkenvi gick till vitan för lite kvällshäng  picknickgrönsaksstavar och hummus och platta persikor och vindruvor hängde med förutom halloumiwrapsen då.mad men utomhus så kollade vi på mad men det måste en passa på att göra utomhus när det väl går. och nu är alla säsonger slutt äntligen så nu har jag klivit ur seriebubblan ska börja vara en produktv människa igen ett tag tänkte jag. kastanj i vitabergsparkenslut på första torsdagen efter semestern som inte alls var särskilt osemestrig! pusskram

4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *