söndagshej bara och fyra way out west-kvadrater

way out west 2015fyra kvadrater från helgen. mimosabrunch florence-magi och regnpepp. övre högra från alexandras instagram och nedre högra från andrea’s.

hej och trött söndag! i dag har jag åkt bil i en massa timmar och sen ätit pizza med mina föräldrar och sen var visst vips dagen slut way out west är slut och sommarlovet är slut. har haft tre fantastiskt festliga dagar i göteborg och varit så himla glad. det har varit dans och musik och skratt och lek och sol och spöregn. är glad nu med förresten och pepp på skolstart som är i morgon. det var ungefär hundra dagar sen sista jag gick i skolan så längtar till det där huset på sveavägen och allt som är i det så mycket nu nu nu. nu skall jag äta godis och se mad men. hej!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *