nästan som ett nytt pennskrin

anemonmöster1000pxi somras när jag var i london och inte kunde själv så cyklade johan till norrbacka tryckeri och köpte papper åt mig på deras pappersloppis. han valde helt eminenta färger och för några veckor sen klippte jag lite i tre av dem och målade och scannade och gjorde ett mönster av.

hösten är så nystartig och förhoppningig och trots att sommaren kanske inte är helt slut ändå (jag tog faktiskt ett dopp i solen tillsammans med sofia i kväll) så är det ändå hösttermin och jag tycker det är så skönt med lite struktur och vardag igen. liksom få samma dygnsrytm känna att det är okej att göra nödvändiga (tråkiga) saker utan att missa något och kanske köpa ett par nya byxor eller ett pennskrin.

i dag hade jag som sagt min första skoldag och jag hade inget nytt pennskrin men nu har jag en ny header här i varje fall och det är nästan lite samma känsla. hoppas ni gillarn för det gör jag. puss!

ps. denna vecka är det jag som håller i berghs (min skolas) instagramkonto så om ni vill se vad jag hittar på om dagarna i skolan så kika in vettja. puss igen

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *