söndagssammanfattning I

stoppa pressarna! ny grej på wildernessbloggen! vecklig sammanfattning! för att hålla sig i nutiden ett litet slag i veckan här så tänkte jag härmed börja med söndagssammanfattningar med foton från telefonen och säger hejdå till veckan. låter bra? vi testar.

alexandra sara och flora på popagandaalexandra jag och flora på popaganda

något jag gjorde den här veckan som var planerat: 
såg markus krunegård på mosebacketerassen och gick på popaganda!

som inte var planerat: 
efterskola-öl med klassisar och planterande av en massa örter så vi snart förhoppningsvis har basilika ruccola och persilja att tillgå när vi vill.

thielska gallerieteftermiddagsljus på thielska galleriet

och något nytt jag gjorde:
provade pizzan på omnipollos hatt drack weissbier med hallonsmak tog en selfie med bloggläsare (<3) besökte thielska galleriet och köpte te istället för kaffe i skolkafeterian. bl a.

ett tips från veckan:
jag vill tipsa om gunilla bergström i värvet som jag lyssnade på när jag jobbade natt i tisdags. så bra avsnitt. <3

grön ärtsoppa och bruschetta

godaste maten jag lagade:
det måste i relation till priset det kostade varit dagen-innan-lön-soppan med bruschetta. hade gröna ärtor och toast i frysen och tomater i kylen. köpte rödlök gul lök och en creme fraiche och fick ihop en pangmiddag. med fin färg.

strategisk design

bästa jag lärt mig:
om hur hjärnan fungerar och om psykiska basbehov och hur en kan använda dem för att för att bli en bättre lyssnare och övertala andra! och en massa andra nyttiga grejer av jaana söderberg som vi hade som föreläsare i torsdags inför vårt kundmöte i strategisk design i fredags. SÅ jäkla kunnig och inspirerande. och så allt i nystartade kursen visuell kultur. känner mig så smart som får svåra termer att använda i bildanalys.

vita vinbär

veckans upptäckt:
att vi har vita vinbär på vår innergård.

helvita dr martens
uppknytna skor för att lätta på skavsårstrycket

veckans aj:
skavsåren från nya dr martens (tvåcentimetriga blodblåsor som räddades av att johan köpte platstofflor åt mig <3) och svidet från skrapsåren på båda knäna jag fick när jag ramlade pladask på stenplattorna då jag sprang till shout out louds konsert på popaganda. obs det var värt det.

ikeatygtyg på ikea

veckans bedrift:
när vi var på ikea för att köpa en hylla till badrummet och lyckades på en timme klara av att äta grönsaksbullarna i restaurangen OCH ta oss igenom hela varuhuset (jag iklädd plasttofflor från intersport hehe). eloge till oss.

mönsterdetalj från besöket hos stadsmissionen remake’s verksamhet. i veckan fick vi veta att vi har dem som kund i kursen strategisk design!

betyg på vecka:
musik kompisar roliga kurser i skolan är jättekär i johan. 4,5/5 helt klart. vecka i världsklass peppad på nästa nu!!!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *