båtar burgare och bär

skeppsholmeni lördags eftermiddag gick jag och johan till skeppsholmen

skeppsholmentittade på fina båtar till exempel. vissa hette leo.

matholmen skeppsholmenandra hade fina färgskalor.

matholmen skeppsholmenanledningen till besöket var matholmen vilket är ett kluster med foodtrucks som stått uppställda på lördagar och söndagar under sommaren och till och med den 27 september.
matholmen skeppsholmenjohan köpte något som hette umami ninja.

matholmen skeppsholmende hade nog finaste stället. matholmen skeppsholmenjohans burgare var fin också.

matholmen skeppsholmenjag åt också burgare men inte baserad på en kossa utan rödbetor från kantarellkungen. med kantareller & chevresås & fluffigt bröd mhm. sen började det regna precis när vi fått maten så då åt vi den under tak och sen promenerade vi tillbaka till bron och till sveavägen.

matholmen skeppsholmen på sveavägen köpte jag:

1. ett nytt objektiv på japanphoto (samma som mitt gamla men utan att vara trasigt. tråkigt när saker kostar lika mycket att laga som att köpa nytt.) och
2. lördagsgodis på urban deli på sveavägen. stora hallon en kardemummabulle och pyttesmå gröna ekologiska vindruvor för 25 kr. kap ju ekodruvor är ju alltid så dyra!!! + hallon och saltlakrits från kolsvart.

och kombinerar vi de två får vi alltså bilden ovan. känns helt otroligt att kunna fokusera var jag vill igen. förut hade fokusringen fastnat så jag kunde utnyttja ca 20 procent av fokusdjupet. brukar ju säga att i begränsingar skapas kreativitet men kunde tycka att det var lite väl snävt. lyxigt både punkt 1 och 2.

matholmen skeppsholmenjohan gjorde kaffe också på superfina kaffebönor som annika köpt åt honom på kaffefestivalen.  så åt vi godis och kollade på halv åtta hos mig…. ÄLSKAR som sagt det.

matholmen skeppsholmenplockade av ett gulnat blad från monsteran som passade finfint i annan kontext.

matholmen skeppsholmenpå kvällen kom ante och drack vin med mig innan vi gick till trädgårdens avslutningsfest tillsammans med alexandra.

matholmen skeppsholmenjag såg ut såhär! och vi dansade och spelade super mario och utnyttjade fotobåset och sen gick jag hem i spöregnet kom hem mitt i natten till en johan som vaknat från somning på soffan och gjorde rostisar med ost till mig. slut på lördag!

och sen ville jag bara säga hej till er!!! kolla att ni fortfarande är kvar. kommentarsantalet har gått ner jättemycket sen jag flyttade hit till metro (men obs vet att ni är fler än förr t o m). vill ju inte vara den som är den men tycker det ju är så roligt om en får lite respons. hur mår ni? har det hänt något kul i era liv? trivs ni med innehållet här är det något ni inte gillar/gillar mer? puss tack för ni läser!

 • Erika

  HEJ SARA jag läser som vanligt och det var så mysigt att ses en snabbis på wow den där ölen får du helt enkelt nästa gång jag är i sthlm! hälsa johan! pusshej du e min favourite blogg3r!!<3<3

  • Sara Edström

   HEJ ERIKA vad snäll du är som säger <3 ja det var allt fint och det du skriver låter som en fantastisk idé. puss <3 johan hälsar säkert tillbaka!!!

 • a

  hej, då ska jag självklart kommentera, aldrig gjort det förr. apropå halv 8 hos mig, jag medverkade i programmet för ca 3 år sedan och det var bland det roligaste jag gjort. tycker definitivt att du ska söka om du är sugen, du kommer inte ångra dig och alla hade älskat dig på tv:n. GÖRE! tack för superbloggen. kram

  • Sara Edström

   hej! åh men vad roligt! då vill ju jag genast gå tillbaka och kolla på din omgång!!! haha jaa jag sa det till johan härom dagen också att ”nån gång i livet” ska jag vara med i halv8 hehe. inte just nu kanske men kanske söker om det finns kvar om några år. tack för att du läser! kram

 • L

  Hejhejhej! Din blogg är amazing. Den inspirerar och peppar till att göra feta grejer jämt, vardag som helg som semester som dag som natt! Gillar dina syinlägg och ditt språk allra mest. Och att du känns ärlig i det du gör. Grrl power och kram

  • Sara Edström

   hejhejhej! tack för pepp och vad fint att få inspirera! grrl power och kram tillbaka

 • Nastasja

  Är så dålig på att kommentera hos alla er som bloggar på metro pga sugigaste grejen att behöva fylla i allt jämt, men vet att det jobbas på det! Läser iaf allt du lägger ut, älskar din variation (spec mat/sy-inlägg/texter) och tycker att du har så fin klädstil!!

  • Sara Edström

   men nej vad tråkigt! ska framföra att en sparfunktion efterfrågas. och tack för feedback!!! <3

 • Klara

  Hej hej hej, jag finns också kvar fastän jag inte kommenterar så flitigt. Tycker du har en så bra blandning av inlägg i din blogg, och fina bilder + go stämning och det är därför jag kommer tillbaka. Tack för en grym blogg!!

  PS. Matmarknadsmaten ser heavenly ut!

  • Sara Edström

   tack klara! vad fint att du gillart. och ps. marknadsmaten vaaaar heavenly. kramiz

 • Amanda

  älskar att läsa om dina vardagsberättelser. vilken lättnad med nya objektivet förresten. <3

  • Sara Edström

   vad fint! då ska jag fortsätta med det. jamen visst! så skönt. <3

 • Matilda

  Hej! Älskar din blogg, blir så inspirerad av dig. Är dålig på att kommentera men uppskattar verkligen dina inlägg. Du är grym! Kram kram

  • Sara Edström

   hej matilda! vad du gör mig glad vad peppad jag blir. du är grym! kramiz <3

 • Hanna

  Hej! Okej, ska kommentera mera! Jag heter Hanna, är 17 vårar och bor i Skåne. Älskar din blogg för att:
  1. superfina bilder
  2. superfina bilder på superfina saker, platser, personer & mat etc. etc.
  3. du är en kreativ person —> jag ser upp till dig!
  4. jag gillar att hänga i ditt mysiga arkiv

  kram!

  • Sara Edström

   hej hanna! tack tack tack tack och kul att höra att arkivet får rastas lite. i bland känns det som att en bara producerar inlägg efter inlägg som sen försvinner ut i alltet och inte läses något mer. kram!!!

 • Mira

  Hej Sara! Ska bli bättre på att kommentra :). Har följt din blogg läääänge och tycker bara den blir bättre och bättre! Tack för en inspirerande blogg, kram!

 • Alva

  Hej Sara!
  Du är en förebild(!!) Tycker du verkar vara en så himla go person med vettiga åsikter, superfint språk och en fantastisk kreativitet! Kan inte du berätta lite om din gymnasietid? Visst gick du natur? Vad tycket du om det? (Har precis börjat det nämligen) En annan sak, hur går det till när du illustrerar? Vilken ritplatta använder du samt vilket program?
  Puss, kram och tack för en fin plats härinne. <3

  • Sara Edström

   hej alva! tack för fint beröm. tack för förslag! skriver upp dem på ”inlägg att skriva”-listan. pusskram <3

 • linnéa

  Jag läser jämt men håller med om att det är lite krångligt att kommentera på Metro (speciellt från telefonen). Gillar din blogg mycket dock, speciellt att du har en så bra blandning/variation på dina inlägg. Tack för en fin blogg!

 • ISA

  jag är dig trogen här, men som alla säger – metro är krångligt att kommentera på! Men tycker dina inlägg är mysiga som alltid. PUSS

 • josefine

  jag är lite för dålig på att kommentera rent allmänt, men ska försöka bli bättre! din blogg är på topp tre av mina favoriter, gillar precis allt. MEN efterfrågar förresten lite fler bilder på er lägenhet! vet att du gjort ett inlägg om den, men tänker att saker ändras ju eller kommer till då och då, vore kul att se 🙂

 • Cecilia.

  Jag läser och gillar jämt, ska bli bättre på att kommentera! Gillar mest inblickarna i vardagen och tjuvkikar i er fina lägenhet :)) heja!

 • fia

  Är verkligen otroligt dålig på att kommentera, men tycker din blogg är superfin och väldigt inspirerande. Det är faktiskt tack vare dig som jag insåg vad min drömjobb är (grafisk designer) och att jag sökte en kurs på Berghs som jag läste nu i våras 🙂

 • Ida

  älskar din blogg, en av de tre som jag läser regelbundet! fin blandning, genuina inlägg, vältagna bilder & tycker så mycket om ditt språk när du berättar om dina dagar o så. gillar när det länkas till gamla inlägg, gärna mer sånt!
  jag mår bra, livet är fint, hoppas det är bra med dig! KRAM

 • Elsa

  Jag läser din blogg regelbundet för jag tycker den är så mysig och inspirerande :’) älskar din kreativitet, blir så taggad på pyssel och sömnad när jag ser allt du gör! kram kram

 • Sara

  från en Sara till en annan- åh du är guld och verkar vara en så fin och vettig människa!! jag blir alltid glad av att få ta del av det här :)) du inspirerar mig massor – i inredning, stil + du har ökat min sypepp massor! önskar att min sömnad klarade av mina ambitioner haha. Kram på dig!

  • Sara Edström

   åh vad fint! tack så jättemycket. och angående sömnaden: övning ger färdighet misslyckanden ger lärdomar! heja dig du klarar det fint! kram!

 • M

  jag fyllde just 18 år, känner mig ganska vilsen. jag älskade att skriva, sy egna klädesplagg och läsa magasin. helt plötsligt känner jag mig omotiverad till det mesta och helt enkelt väldigt förvirrad. det är så skönt att läsa din blogg, vilket jag har gjort i ett par år nu. vackra bilder och fin text – inspriation på hög nivå.

  • Sara Edström

   tänker att det kan vara så ibland att det bara inte går. men det gör liksom inget för en måste inte alltid skapa. så plötsligt är lusten tillbaka och då är det bara att köra. vad fint att du gillar bloggen! puss <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *