lördagens jag och i hårtankar

sara edström klädselsåhär ser ena jackan/skjortan ut på!

sara edström klädsel jag hade den i lördags först såhär på dagen till snortighta stuprörsjeans från örjan andersson.

sara edström klädsel och sen på kvällen tillsammans med vida svarta byxor och en svart polo. älskar den vill ha den på mig varje dag ca.

sara edström klädselförresten! i morgon ska jag klippa mig! bort med de här solblekta itukluvna topparna och på med hösthatten. det blir nog nästan en decimeter som ryker som senast jag klippte mig (då det blev såhär) den 28 januari = mer än 8 månader sen!!!!! haha så knäppt inte konstigt att topparna kapitulerar nu.  allt ska bort och pagen bli kort. den här bilden tar jag med till moster som är min frisör. kanske färgar jag det lite mörkare om jag får feeling också vi får se. ha en fin onsdag! <3

1 kommentar
  • henrietta

    ååh älskar hösten och hur alla går till frisören och fixar nytt hår inför den, blir så inspirerad!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *