blogghjälpen – stöd människor på flykt

blogghjälpengrafik: flora wiström

ingen kan ha missat de senaste dygnens nyhetsrapportering sett fotot på den lilla pojken som spolats i land. kanske känt sig liten för vad kan jag väl göra här ifrån min lilla bubbla av kylskåp med mat en säng kollektivtrafik att klaga på? i min trygghet. och faktum är att det hade lika jävla gärna kunnat vara jag eller du det handlar bara om ren och skär tur. just nu pågår den största humanitära katastrofen sedan andra världskriget och låt oss hjälpa. låt oss hjälpa vi som kan.

blogghjälpen har som mål att samla in 50 000 kr till FN:s flyktingorgan UNHCR  innan den 1 oktober. sms:a GE 300 BLOGGHJÄLPEN till 72672 för att ge 300 kr till insamlingen. byt ut 300 mot 500, 400, 200 eller 100 om du vill ändra gåvobelopp.

här kommer du till blogghjälpens insamlingssida där du också kan skänka genom kontokort. har du inte möjlighet att skänka pengar och bor i stockholm så har vi gör vad vi kan listat insamlingsplatser vid vilka du kan skänka hygienartiklar kläder och skor här.

aldrig tidigare har såhär många människor varit på flykt. vi måste hjälpa.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *