matstafetten!

matstafetteni lördags eftermiddag hackade jag lök och förvällde kantareller och dukade bord.

matstafetten och skrev meny med cheesy beskrivningar i halv åtta hos mig-anda (borgis är alltså smeknamn på min och johans lägga hehe)! jag skulle nämligen ha gäster på besök senare men endast för varmrätt. det var äntligen tid för matstafetten som jag sofia och marcus planerat i sommar <3

matstafetten jag satte på mig smink och mitt stelaste leende för en spegelselfie innan jag begav mig

matstafettenmötte upp sofia och så gick vi tillsammans till första anhalten

matstafettensom var en nyinflyttad marcus!

matstafettendet var första gången vi var hemma hos honom och han bor SÅ fint. macke hade preppat för fördrink.

matstafettencosmopolitan!

matstafettenvi fick dricka den ute i vardagsrummet med snackisar

matstafettenkocken! han gick tillbaka till köket och förberedde mat

matstafetten i vardagsrummet fanns stora gamla platsbyggda vitrinskåp. matstafettenoch helt insane utsikt.

matstafettenoch en emoji som väntade på mat.

matstafetten vi fick bubbel till förrätten!

matstafettensom var smörstekt sparris med halloumi och parmesan. gott!

matstafettenefter förrätten gick vi hemåt mig!

matstafettendessa blev placerade i soffan

matstafettenkolla fina lattjo. hon klippte håret kort två dagar före jag så nu är vi lite matchy. <3

matstafettenjag råddade varmrätt som var kantarellrisotto med getostkräm (= getost blandat med creme fraiche hehe)

matstafettenoch piff. det fick godkänt!

matstafettenefter varmrätten spelade vi ett parti fia med knuff som bara spårade ur lite till hetsig dans. alltid dans med de här två.

matstafettensen fortsatte vi mot tredje och sista anhalten som om ni kan använda uteslutningsmetoden förstår alltså var sofias hem! se så stiligt de kan gå.

matstafettenäven här fick vi bubbel. med mangosorbet! jättegott.  matstafettensofian gjorde i ordning efterrätten och jag och marcus fotade oss i spegeln matstafettensofia hade dukat med tända ljus och duk och fina servetter matstafettenså fick vi världsgod cheesecake och sen gjorde vi en koreografi till lush life och pratade hemlisar det fick avsluta hela matstafetten. så himla bra lördagskväll med två favoritpersoner. <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *