way out west del två

way out west 2015andra dagen (dvs 14 augusti hänger du med alice?) i göteborg under way out west började inte riktigt med ett soligt kök där johan stod och skar melon men nästan för vi hade ju såklart varit och handlat melonen också han och jag.way out west 2015+ en massa andra goda grejer. det var brunchdags och jag var pannkaksansvarig naturligtvis.  way out west 2015ante och felicia kom till oss och vi drack mimosasway out west 2015och åt pannkakor frukt croissanter och minidonuts. och rostisar med ost och gurka. en måste ladda upp ordentligt när det ska vara fest fest fest hela dagen   way out west 2015så utnyttjade vi den eminenta förfestbalkongen  way out west 2015när hatten nästan blåste av gick vi in igen.   way out west 2015felicia!  way out west 2015vi spelade lite kort way out west 2015 de här två dem gillar jag ju asmycket!!! <3  way out west 2015skål från moi. vi hetsdansade och fixade i ordning oss och  way out west 2015sen var det dags att gå! alex var peppad! way out west 2015köpte chips på lidl och drack en öl i gräset utanför way out west 2015andrea och knallblå himmel. way out west 2015alexandra! way out west 2015spexgäng! way out west 2015vi lekte vår nya roligaste lek när en ska förflytta ett kort mellan allas munnar high school style och fnitter när alla råkade pussas hela tidenway out west 2015 vi blev riktigt bra till slut dock!! klarade massa varv på raken. way out west 2015way out west 2015 sen var vi peppade på dans!way out west 2015 drack en chokladoatly på vägen till dungen way out west 2015efter dungendans lyssnade vi lite ett slag på tove lo innan vi gick till linné och little jinder! såg typ ingenting pga var fullt och fick stå utanför…way out west 2015 gullet <3way out west 2015men där träffade vi pinglorna lilly (lilly din blogg funkar inte?) och josefin!!!! mina internetcrushes since forever var så glad över att få se dem för första gången ever!!! här är peppen när zara larsson och rebecca och fiona anslöt på scenen. var ganska dålig på att lyssna på konserten pga pratade med dem och log och var glad och euforisk bara. så fint!!!1way out west 2015efter jinder gick vi och vilade fötterna en stundway out west 2015 way out west 2015 way out west 2015love theeze. sen lyssnade vi lite på laurent hillway out west 2015innan det var dags för det jag hade peppat mest för ca och jag och anten sjöng lite acapella utanför bajamajorna och peppade innan  way out west 2015 FLORENCE + the machine. så utomordentligt fantastisk bra. way out west 2015stentuff rockstar.  fick sitta på axlar och hoppa och sjunga och hon var helt helt fantastisk. sån energi. way out west 2015på kvällen såg vi pet shop boys och det var också så svinbra. fin ljusshow spexig kostym och koreografi och bara brabrabra. + att en hade alex bredvid sig som hade setlisten så det kändes som att vi kunde se in i framtiden heheway out west 2015allsång och dans under träd avslutade den kvällen innan vi åkte till bananpiren och såg lite jonathan johansson men bara lite pga var så trött. slut på fredagen! en dag festivalbilder från göteborg kvar nu orkar ni?! puss

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *