ett par blåjeans & en manchesterjacka

söndagi lördags efter att jag var klar i solna gick jag och kollade på stadsmissionen och hittade två plagg att bli kär i. provade och så satt de som smäcken. redan dagen efter invigde jag både jacka och byxor för att jag inte kunde låta bli = den bästa sortens nya plagg. egentligen enda sortens nya plagg en borde köpa tycker jag! byxorna är perfekt i längd perfekt i bredd och kostade 32 kronor på stadsmissionen. t-shirten är gammal från urban outfitters men jag har sett liknande på monkis hemsida!

söndagdet andra fyndet var jackan i grov manchester som kostade åttio spänn. så bra att jag nu har en egen svart jacka och inte behöver sno johans hela tiden.  söndagde svarta skorna är bara helsvarta converse och solglasögonen är skeva och med avskavd färg efter fyra år av diverse äventyr men från ray ban.  söndagoch dagens väska var min aik-tygkasse för en måste visa var en står när en promenerar runt på söder en derbydag. aik förlorade dock mot bajen supportersara till trots. </3

5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *