min perfekta lördag.

 

 

blåbärsgrötjag vaknade utvilad och nästan lite omtöcknad av en hel natts sömn(<3!!!) och gjorde blåbärsgröt till frulle.  + kokosmjölk och mandel och honung och passionsfrukt vid sidan om.

lollo åt i sängen och läste nya bokklubbsboken. den är så fin!

sara i kimono sen strosade jag runt och stökade i morgonklädsel fixade och donade hemma för första gången på allt för länge för att skriva här. rent alltså ron i kroppen när en hinner ta igen sånt som legat och få saker gjort utan att behöva göra det snabbt eller fuskigt. mmmmmredigera bilder sen satt jag i tre timmar och redigerade bilder från min farbror och pernillas bröllop i förrförra helgen. såg ut såhär under hela tiden –> : ) pga fina. mamma och pappa när jag började bli klar kom mamma och pappa som strosat på stan förbi mig. placerade dem framför bilderna och lät dem underhållas medan jag duschade. en ny klänning de hade köpt en klänning till mig pga de tyckte den var ”så jag” som det hade med sig!! alltså!! så snälla. och fin va? den kommer från &other stories. tack tack tack så mkt igen. <3

pecorino på primo ciao ciao sen gick vi och åt lunch på primo ciao ciao på bondegatan. och satt ute! den 3e oktober! makalöst bra. jag introducerade min favopizza för mamma: pecorino. på den är det mozzarella kronärtskockor ruccola och pecorinoost.

mamma och pappa pappan och mamman. så fint att hänga med dem litegranna. <3

snickarbacken 7 efter lunchen hittade jag de här på snickarbacken 7.

alicia och madeleinealicia och madden

13finmadde.

pistagebollar chemex vi och matthew delade en kanna kaffe på kaffeverket och tog igen oss.

kaffeverket tycker om dem va.

stureplanefter ett tag sa vi hejdå till madde som skulle möta upp erik och vi styrde norrut.

matthew och alicia matthew och alicia ali & matt skulle till vallentuna till alicias föräldrar på middag och jag hade en date i viggan så vi for till roslagsbanan.

kolonilotterna vid universitetetså himla fint vid kolonilotterna vid universitetet.

sophiemin date var den här personen! sophie!

antonoch för en liten stund också anton som åt middag med oss innan han skulle på fest.

24 sitta vid köksbordet och dricka vin medan en blir omhängdertagen och matlagad åt av sin bästis finns ju värre saker en lördagskväll. tidigare under dagen hade ali introducerat mig för jodel och nu visade det sig att även anton var en aktiv jodlare. jodel är alltså typ en *twitter-aktig* app där du skriver korta meddelandet helt anonymt och kan gilla och kommentera andras som är i närheten av dig. alltså HAHA vilka roliga grejer anton hade skrivit. använder någon av er jodel? är det bara jag som är efter? hehe.

goda muffins sophien svängde ihop muffins med fetaost soltorkade tomater och broccoli. insp från popaganda dag ett när alex kom med värsta plåten.

sophieunderbara person

ostbricka vi hade mötts upp efter hennes jobb och länsat hemköp täby centrum på goda grejer att äta förutom muffinsen.

fikon t ex fikon tre för tio tack så mycket.

husqvarna symaskin sen mekade vi med soffens symaskin som strulat. sophie har den finaste en någonsin kan tänka sig.

husqvarna symaskin och sophiehusqvarna symaskinoch vi fick nog fason på et också! sen satt vi i soffan och drack mer vin och pratade och peppade på livet och jag målade mina naglar och vi började kolla på första säsongen av the OC var nostalgiska

snaxoch åt pepparchips och lösviktsgodis och plötsligt hade åtta timmar förflutit och hon följde mig till roslagsbanan och jag tog tåget hem och fan vad jag tycker om henne. kom hem och somnade som en stock så fort jag la huvudet på kudden. mm den här lördagen hur jag behövde dig. så mycket lycka och energi det finns att få hos människor en tycker om. <3

8 kommentarer
 • alice

  Ja, det här verkade faktiskt vara en perfekt lördag. 🙂

  Fina människor du verkar ha i din omgivning! Kämpa med plugget men bränn inte ut dig, hörru. Kraaaaaam

 • Lisa

  Iiiih jag blir helt livslycklig!! Vilken megadag! Och ditt språk <3 Ta hand om dig

 • hejregina

  ja sara, du har mitt favvoliv på internet <3 (men håller med ↑ bränn inte ut dig)

 • julia

  haha jag laddade ner jodel i april när det blev stort i lund och då kom det typ minst en ny jodel i minuten sen under sommaren blev det lite lugnare när alla åkte hem och nu har jag flyttat till lyon där det är helt dött :'( längtar hem till lundajodeln hehe. SÅ bra, hittade killen som jag hängde två månader med i somras och som nu ska komma ner o hälsa på mig via jodel <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *