söndagssammanfattning VI

hej här kommer en supersnabb söndagssammanfattning pga kan nästan inte slita mig från johans pussvänliga läppar efter fyra dagar isär. hoppas ni hade en fin helg min var amazing. grejer och telefonbilder från veckan kommer här lastat:

ilcaffeupptäckte il caffé på drottninggatan där jag satt och jobbade en eftermiddag/kväll. gemytligt skulle jag säga.

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
lyckades få ihop ett arbetsslut och presentation till strategisk design-kursen! hurra! vilken himla pärs det varit. sen har jag även gått på bio med jora och teater med halva bokklubben druckit kaffe med madden och ali och matt samt haft en svinbra kväll med sophien. redigerat och skickat bilder från min farbrors bröllop fått saker gjort.

the martianjag och johan fick gå på förhandsvisning av the martian i måndags och salongen på grand matchar ju innehållet i film. alltså har blivit så himla fascinerad av rymden sen en fick se foto på pluto. + tyckte om filmen.

som inte var planerat: 
efter att vi firat presentationerna med bubbel på ölhak (knäpp kombo) i fredags så ringde mamma mig och sa att hon och pappa åt middag på berns och så bjöd de med mig. så det var oplanerat och himla fint att se dem. sen åt vi lunch dagen efter också. så bra häng den här helgen. <3 och sen tråkigare saker: försov mig TVÅ gånger och på de sämsta möjliga dagarna (alltså ett när en ska samlas vid en buss för en resa på fyra timmar och en inför kundpresentation fy tusan vad hemskt det var). så trött.

tröttasofia och marcus i tisdags på bussen till grums. så trötta och fina. <3 och världen var magiskt dimmig första timmarna på bussresan.

och något nytt jag gjorde:
stått ensam på scenen i aulan på berghs och presenterat ett arbete jag gjort själv för kund. jag har besökt en pappersfabrik i grums inte varje dag det sker direkt.

Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with f2 presetpå studiebesöket på papperbruket (i samband med vår kurs i förpackningsdesign) så gick det att hitta massa gamla handmålade skyltar och skorstenar med vattenånga rykande ur sig. vi gick runt på området i hjälmar och varningsvästar såg så himla roligt ut. 

ett tips från veckan:
liv strömqvist tänker på dig på dramaten! såg den i dag med halva min bokklubb och den var SÅ bra.

lattjosofia när vi fått briefen i förpackningskursen och årets kund är unicef vilket känns himla bra. vi försökte vara innovativa och gjorde nyckelband till örhängen vet inte om det blir vg.

godaste maten jag lagade:
måste varit en gräddig pasta med svamp och soltorkade tomater och spenat ty jag tror faktiskt det var det enda jag lagade hehe. så mkt matlådor har inte hunnit laga mat denna vecka.

steinsland berlinerpå vår gata när jag skulle åka till jobbet i onsdags. 

bästa jag lärt mig:
att det finns katter som *är gjorda* för att vara inomhuskatter???? mvh kattdreamer seeing dream maybe coming true

lollobörjat läsa vår bokklubbsbok som denna månad är lollo

söderhus jag blev lugn av när jag tog en kvarts promenadspaus i torsdags för att komma bort från skärmen.

en gör sitt bästaoch visdomsord från johan när jag höll på att falla isär nästan. nu sitter den alltid här och påminner mig. en gör sitt bästa men behöver inte vara bäst.

veckans aj:
den mentala väggen blocken när det är timmar till deadline och jag har massvis kvar att göra och det är natt och jag måste sova men måste vara vaken samtidigt. blev lite orolig för lilla hjärtat där. eller när jag tappade en kartong fylld med papper på jobbet i onsdags natt och trodde jag skulle förblöda på underarmen som jag rev upp (obs gick bra)

Processed with VSCOcam with a6 presetmadden och ali på kaffeverket i går. 

veckans känsla:
den där känslan när en är nyvaken jättepigg pga försoven och har hjärtklappning huvudvärk och kallsvettas samtidigt. känns som jag haft den hela veckan.

favvopersonoch jag och sof i går när vi hade en asbra kväll tillsammans hon och jag.

betyg på vecka:
den här veckan får fan 5/5 trots panik pga jag klarade det och sen fick jag LEDIG helg och omgiven av så många underbara människor. så tacksam är jag. ja. nu ska jag och johan äta ben & jerry’s cinnamon bun pga kanelbullens dag!! japp jag föll för all deras himla facebookreklam haha. pusskram!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *