söndagssammanfattning VII

Processed with VSCOcam with a6 presetinledde veckan med ett uppstartsmöte med min grupp i förpackningsdesign med öl på boquerian i måndags. vi ska som sagt jobba med unicef och ta fram koncept för att sälja deras fältprodukter i butik och här är min guldgrupp: evelina gustaf och sofia!

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
jag hade slutpresentation i visuell kultur jag bokklubbade jag gick på feministisk formbar jag firade erik & johan på deras födelsedag lagade två tänder och sov över hos mina föräldrar

Processed with VSCOcam with f2 presetsofia sara pernilla och ville väntar på att feministisk formbar ska öppna utanför barbro i tisdags.

Processed with VSCOcam with f2 preset

som inte var planerat: 
köpte en klänning på cos (en sån som florp har!) ooups men det var rea och den var svinfin se bild ovan.

ingrid mariepallade ett par äpplen från mina föräldrars trädgård i torsdags morse.

och något nytt jag gjorde:
befann mig i en fullproppad bar tillsammans med personer som alla var intresserade av både grafisk form och feminism. mkt bra kombo.

floras flätorjag flätade floras hår på boklubbsträffen i torsdags. nu är hon i amerikatt den lyllosen och det är veckor månader och dagar tills vi ses igen. </3

veckans aj:
högerhandens handflata som är alldeles uppskrapad efter att jag trillade på asfalt och tog emot mig. : /

hurrajohan fick såklart sin favvobakelse (=seven elevens chokladboll) på sin fölsis. med HURRA-ljus i från lagerhaus.

godaste maten jag lagade:
dagens hemgjorda pizza med kronärtskockor och parmesan med inspiration från min favorit på primo ciao ciao.

Processed with VSCOcam with a6 presetsvingullig kille på sin födelsedag.

veckans upptäckt:
ok kanske inte nytt för er men för mig iallafall: bron säsong tre! hade inte sett att det kommit så i kväll har vi tre avsnitt att se. så spännande ju! finns på svt-play. och så nya ramenstället som öppnat nära oss och som jag vill testa i nästa vecka.

Processed with VSCOcam with a6 presetett tips från veckan:
myrorna vid hötorget hade ett gäng fina oanvända sjuttiotalsskjortor till bra pris! tips om ni är ute efter’et och är i stockholm. se bild ovan.

makaronilåda deluxmåndagsmiddag: makaronilåda delux! recept här. 

veckans känsla:
lugn

Processed with VSCOcam with f2 presetinnergården till johans jobb. 

veckans bedrift:
i dag när vi efter gårdagens festigheter tog vår ”vi är så bakis vi kan inte ens röra oss”-morgon och gjorde oss själva till värsta hösthurtbullarna och gick runt hela djurgården och hade en så karpig dag istället.

Processed with VSCOcam with a6 presetnär vi åkte djurgårdsfärjan i dag

veckans magi:
i dag och en luftballong tog av från ett stort fält i eftermiddagssolen. det var höstkrispigt och knäpptyst medans vi och kanske ett tjugotal andra personer tittade på hur den lyfte från olika platser runtom fältet.

betyg på vecka:
4,5/5. svinbra vecka på många sätt och vis. är kär som tusan och med lite mer ro i kroppen + den där braiga känslan en alltid har i början av grupparbete (obs känns också som att det kommer fortsätta gå topp peppar peppar). tack för veckan vecka 41!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *