jag var i småland i dag

  4 531 2bara några foton bakom från i dag när vi spelade in film

i dag har jag åkt i mörker innan solen gick upp med en sömnig bästis inlindad i duntäcke bredvid och kompanjonerna i baksätet. vi åkte längs med åkrar och himlen blev bara mer rosa och mer och mer fantastisk tills den sprack upp i ett crescendo i cerise och orange över en liten sjö och det var minusgrader strax under det tvåsiffriga. vi lyssnade på podcast och marcus hade filmmusikquiz och vi sjöng högt till barndomens disneylåtar och så var vi framme vid det nedkylna sommarstället.

vi öppnade upp och satte på värmefläktar och jag och sophie visade marcus och sofia runt i ett gnistrande sågaretorp. sen filmade vi så länge det gick innan våra tår inte klarade mer och dagsljuset gav vika. vid bäcken med istappskanter och på den lilla bron över fallet vid ladan och inne i det urblåsta sen i somras fuktskadade storstugan som nu bara är ett flera hundra år gammalt timmerskal. så var solen nere vår kroppstemperatur sjunken och vi begav oss hem igen. nittiotalshits och beckmörka landsvägar släppa av och tack ni är bäst och hem till mamma och pappa som skjutsar och ställer upp och bjuder mig på mat. <3

nu är jag helt slut och hemkommen sen femton minuter det var bara en liten lägesuppdatering för det kändes bra att säga hej i nuet. tack för att ni läser och kommenterar jag läser vad ni skriver och jag svarar i helgen nu har jag slutspurt sista veckan innan praktiken med massa klippning av film och inspelning av röster. pusskram.

10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *