kläder innanför & utanpå

1hej hej hallå här kommer ett litet klädvalsinlägg! först under ytterskalet: jacka/kofta/skjorta från myrorna och byxor från monki.

2och ovanpå: johans mössa och halsduk som jag kom på att båda köpte jag till honom i julklapp… (förlåt att jag snor tillbaka presenter jora). halsduken är cos och mössan beyond retro. ryggan är från marimekko kappan från cos och skorna dr martens.

det var allt nu ska jag ta lördagskväll efter en hel dag med inspelning på en idrottsplats i minusgrader. vi har motion design i skolan och gör modefilmer. fint blev det vår modell sam var en stjärna och nu känns det skönt med en kväll inomhus på utflyttningsfest hos louise. krampuss ha det fint

6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *