lördagen som kom och gick igen

grå morgon grå morgondet var en fruktansvärt grå morgon i lördags när jag vaknade efter tolv timmars sömn till att johan berättade om vad som hänt i paris under natten. hyperventilerade och fick oro i hela kroppen och fattade ingenting och uppdaterade mig på sociala medier för att se att en vän var ok.

helgfrukoståt en frukost i färgskalan beige och brun och följde nyheterna.

sofiasen gick jag till coffice och sofia och marcus och vi skulle jobba men det tog sin tid att komma igång väldigt svårt att prata om något annat eller försöka komma på något över huvud taget.

marcusmen till slut gick det och vi fick lite gjort under några timmar.

lilla bruket södermannagatanefteråt skulle jag köpa en present till agnes och sofia följde med till lilla brukets nya butik på södermannagatan. åh allt luktar så himla gott men till slut blev det en tvål och en handkräm i dofterna gurkmynta och bergamott.

fika på sängenvi höll på att säga hejdå men jag lyckades övertala upp sofian på lite choklad och kaffe och vi satt och fikade på sängen.

johannär johan kommit hem och sofia gått till sig gick jag och han ut på en liten prommis. det är så becksvart så tidigt nu.

kaknästornet i frankrikes färgervi gick förbi de gamla träkåkarna och i beckmörka parker och såg ut över utsikten och ett upplyst kaknästorn.

globen i frankrikes färgergloben var också tänd.

paketsinslagningfick brått och åt en restmatlåda till middag och slog in agnes presenter från mig och sophie i ett brunt kuvert med en papperklämma bara.

agnes och lindaoch sen hem till den här raringsälsklingen som jag älskar så jag spricker nästan när jag tänker på na. agnes min agnes. <3

tårtmakerivi fick bubbel och tårta

linneaoch hänga med fina kompisar vad mer går egentligen att önska i livet.

feliciainte vet jag. inte vet jag. <3

 

7 kommentarer
 • Ebba

  fin men lite vemodig dag <3

 • ida

  sara! kanske lite malplacerad kommentar menmen iallafall! tycker du har så himmela fint språk o att du använder ord så fint o undrar om du brukar skriva mycket förutom blogginlägg skolsaker o så? typ noveller om du har skrivdrömmar om du brukar göra massa anteckning på din telefon?

  ps. önskeinlägg (om du skriver anteckningar på telefonen dårå) så får du gärna dela med dig av dem, vore kul & intressant att se!

  kram på´rej!

 • ISA

  ändå fin men ledsen dag <3

 • Agg

  Jag älskar dig så min fina<3

 • Molly

  Snällasnällasnälla kan du inte berätta mer om ditt antagningsprov? Hur tänkte du osv? Jag vill verkligen läsa på Berghs men känner mig osäker på om jag är tillräckligt bra. Hur mycket kunde du om grafisk design innan utbildningen? Vilka program osv använder ni er av och hur mycket kunde du om detta innan? Är verkligen redan hur nervös som helst för vill detta SÅ himla mycket.
  Älskar din blogg, så fin och ärlig!
  Molly

  • Sara Edström

   gör något som du vill göra och lös inte uppgiften efter vad du tror DE vill ha. det är dig de ska få ett hum om. här har jag visat mina arbetsprov skäms lite bara meeeen: http://wilderness.webblogg.se/2014/may/svar-pa-era-fragor-2.html

   jag hade läst en kvällskurs i tio veckor på berghs i grafisk design innan och det var det. du förväntas ha ett hum om illustrator, photoshop, indesign och det ges ingen mer utbildning i det men after effects får en lära sig.

   kram och puss och tack för fina ord

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *