måndagstipset!

pappa pappamin pappa i går på fars dag när han och jag åt lunch ihop delade två rätter och sen gick och köpte lakrits och såg nya bondfilmen som var allt vad en bondfilm ska vara. fint fir. <3

hej och glad måndag! lite orelaterat till de gulliga fotona på min far kanske men jag ville egentligen bara tipsa om att fredrika & josefine har dragit igång en sew along! det innebär att de kommer guida den som vill fram till att sy en kjol och skriva inlägg och pepp i de olika stegen. kul och bra grej tycker jag och ska själv försöka medverka (vilket det ju finns stor chans till att hinna när en kan göra lite i taget!). på torsdag börjar de med att lägga upp första inlägget om mönsterkonstruktionen. kolla in om ni är intresserade! kramiz

 

2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *