överraskningsfir för sofia

överraskningsfir för sofiai fredags kväll åkte jag och macke till odenplan och gick hem till eva som inte var hemma. i hennes kök var dock ändå full rulle t ex gjordes en massa olika salsor t ex pico de gallo.

överraskningsfir för sofiaoch i köket fanns hanne!

överraskningsfir för sofiaoch anna!

överraskningsfir för sofiaoch naturligtvis även han som pressade lime i picon. vi drack vin och hängde och fixade lyxtacos med en miljard ingredienser ungefär för vi skulle bjuda sofia som fyllt år helgen innan på middag. och alltihop var en överraskning (därav inte eva hemma utan ute och lurandes sofian). 

överraskningsfir för sofiafrida var också där och när det började närma sig hade vi hackat chili så länge att hon fått svid i ögon och ansikte så hon var tvungen att kyla för att lindra. : / vi gömde oss i köket när vi visste att de snart skulle komma.

överraskningsfir för sofianervigt

överraskningsfir för sofia (gif) vi sjöng och när hon och eva kom vart hon såhär glad. <3

överraskningsfir för sofiafina lattjon!

överraskningsfir för sofiaöverraskningsfir för sofiaefter firningsbubbel åt vi sprängfyllda tortillas pga så mycket gott att fylla dem med.

överraskningsfir för sofiaefter middagen fortsatte vi kvällen med lekar jag inte minns namnen på men t ex den där när en skriver lappar lägger i en hatt och kör ”med andra ord”&charader&enordsförklaring på samma lappar i tre omgångar.

överraskningsfir för sofiavi blandade daquiris och lekte sanning och konsekvens och sen avslutade vi med dans på hornhuset. så fin fredagskväll!

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *