söndagssammanfattning XII

utsikt från katarinavägensolen speglades så fint i vattnet i tisdags när jag och johan promenerade till slussen på morgonen

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
firade agnes födelsedag presenterade vårt koncept för unicef sydde en klänning av tyget som blivit över när jag fixade kontorsstolen (ska visa i morgon hur den blev älskar den)

måndagspublikationmåndagspublikationi måndags hade vi ingen förmiddagslektion och var färdiga med uppgiften som skulle presenteras på eftermiddagen så vi satte ihop ett litet minizine på två timmar med bidrag från alla som satt vid bordet. de fick tolka vad de gjort i helgen på ett uppslag så skrev vi ut på kopiatorerna i svartvitt och häftade. ovan: mitt uppslag som var hallondaquiris och hickan som förföljde mig hela helgen och KJ’s som var när han hade fotat sin flickväns cupcakes illustrerat i 3d. snabbt & kravlöst & roligt

som inte var planerat: 
simmade med johan drack vin med alex tog en fika med anten och gjorde ett minizine. + bokade biljetter till julkonsert med first aid kit seinabo sey m fl underbringar på färgfabriken på lucia. längtar ihjäl.

många krafter småvi presenterade som sagt för unicef och reppade våra prototyper naturligtvis : )

och något nytt jag gjorde:
hade träningvärk i musklerna på insidan av låren ALDRIG haft förr.

nysimmadträningsvärken kom från bröstsim på eriksdalsbadet i torsdags förmiddag. det regnade ute och jag och han gick och simmade det var så himla mysigt

ett tips från veckan:
jag tipsade ju om serierna jag och jorp följer men lite extra kanske jag vill tipsa om the knick då!

äppelskalskalade och skivade flera kilogram äpplen som mamma plockat så nu är hela frysen full av äppelpajs- och smoothiematerial.

veckans musik:
jag fick denna punkt som tips från chrissy men sen kom jag på att jag ca aldrig lyssnar på musik själv? min kärbo som står för’et här hemma och indirekt har det blivit mycket dungen. särskilt ”du e för fin för mig”.

tappad matlådakolla vad deppigt jag tappade min matlåda på golvet efter att jag värmt den i torsdags. </3 hejdå gräddpestopastan

godaste maten jag lagade:
när jag fick för mig i måndags att jag ville ha något rejält och lagade vegfärs och potatisgratäng och det blev så gott? så random har aldrig gjort det förut. tog bara sojafärs och gjorde en färssås på med stekt lök krossade tomater och tacokrydda (hehe) och varvade med skivade potatisar och grädde i en ungsform med riven ost på toppen. sen fick det laga sig själv i typ 50 min. så gott.

alexandradrack lite vin efter skolan i fredags med alex innan jag åkte hem och hade tacofredag och somnade tidigt. så mysigt att hänga med ’na. <3

veckans aj:
i hjärtat från allt hemskt som händer i världen och hur liten en känner sig i det hela.

noa relaxationfick en liten låda med smakprov från noa relaxation med blåbärssmak. kanske därför jag blev så *harmonisk* denna vecka se nedan punkt

veckans känsla:
lugn & tillfreds innan allt hände i fredags.

kokoschiaOBS att jag inte har chiapuddingen i glasburk av estetiska skäl (även om det kunde vart så hehe) utan för det är så himla praktiskt pga en behöver bara stänga och skaka om fröna och mjölken istället för att blanda med sked.

veckans frukost:
samma varje vardag: chiapudding på kokosmjölk toppad med kokosflingor och granatäpplekärnor från ett granatäpple som aldrig tar slut känns det som. även mynta ett par dagar tills jag blev för lat.

onsdagsklädselen klädsel från veckan:
hade bara en telefonbild på outfit och det var denna från när jag jobbade i onsdags = jag på toaletten på jobbet. *sammets*kjol från en loppis i london när jag och johan var där 2012 och tischa från weekday. kepa från beyond retro.

fikaträffade andrea och delade en kringla och en citronmarängspaj och berättade hemligheter och pratade om sånt som är jobbigt i onsdags innan jobbet. vi satt i två timmar och tog påtår på stadsmissionens café i gamla stan som var svinmysigt. 

veckans bedrift:
läste ut bokklubbsboken! har aldrig hänt så här långt innan en träff förut (dvs två dagar)

gamla stan

fin vecka men känns så absurt att ens betygsätta den på ett rimligt sätt när en tänker på det fruktansvärda i paris och oroliga i hela världen.

jag vill bara att allt ska lagas.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *