andra advent

i går var det den tredje advent och lucia och allt sådant men vi kan ju inte kolla på det innan vi tittat på foton från den andra advent så det kan vi göra först.  32jag och jorp åt frukost i sängen. toast och clementiner och lussebulle från bullbaket som aldrig tog slut 6sen satt jag i sängen och jobbade ett par timmar. det här är mitt peppiga datorpynt lite halvt provisoriskt dittejpat med riven maskeringstejp. ja!

5samt spanade på johan som diskade
7johan åkte iväg för han skulle jobba och jag gjorde en julklapp som är hemlig såklart därav strategisk fotovinkel.

8när det började skymma åkte jag till sumpan

9 sundbyberg alltså

11och jag hittade de här två vars avkomma jag är. närsynt pappa kollar något på telefonen. <3

12vi gick på julmarknad i marabouparken
13där fanns mycket fint och bra pynt men vi köpte inget bara fika och satt och pratade och hade det fint en stund

14på kvällen fotade jag madden erkan och johan genom en hamburgerhaks fönster. sen kom erik och johans föräldrar också och vi åt middag ihop

15halloumiburgare. utsökt.
18gick förbi peppig affisch i skylt på vägen hem och väl hemma drack jag och jorp glögg och firade andra advent vad det nu är vi firar. sen var det slut på söndag för en vecka sen snipp snapp

2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *