julklappstips!

jag fick en förfrågan om att skriva ett inlägg med tips på kreativa julklappar så jag grävde och grävde i mitt arkiv och såg vad jag givit tidigare år och som kanske kan inspirera. här kommer några små tips som inte är så dyra men enkla att göra:

peppte♦ peppte — som jag gjorde till agnes 2012. alltså pimpade förpackningen till mitt favoritte → vek fickor till varje enskild tepåse som jag skrev ”till agnes ” på → tog bort alla små vimplar på dem & ersatte med lappar med personliga peppgrejer på som häftades på. det var allt ifrån ”du äger” till ”grönt” som är hennes favoritfärg. hon skickade ofta bilder när hon drack te till mig efter det. <3

♦ en personlig receptbok — köp en fin anteckningsbok och fyll de första sidorna med foton och dina bästa recept bara för din matglada kompis att fylla i själv sen och fortsätta samla. kanske vegopepp till nån kompis/familjemedlem som vill äta mer vegetariskt men har svårt att få tummen ur?

pimpad engångskamera♦ en pimpad engångskamera! — som jag gav till andrea samma år som peppte’t till agnes. gick lös på glitterstenar köpta på panduro och med superlim. annat att pynta med kanske är glitter eller cirklar från färgat papper (hålslagarkonfetti ni vet). + kanske presentkort på framkallning?

♦ ge ett blandband! — jag vet inte hur många som lyssnar på skivor/kasettband nu men knåpa ihop en spotifylista kan en ju! speciellt till personen med favoritmusik och ett fint kort där alla låtar står nedskrivna (kanske med en liten hälsning) och tillsammans med en månads spotify premium.

halsduk♦ sticka en halsduk — det är väldigt enkelt och du kan lägga det på den nivån du vill! och gör du med ett tjockt garn och stora stickor behöver det inte ta hundra om ifall du inte skulle vara så haj på’t. jag var bara frågvis i garnaffären och de var väldigt hjälpsamma. eller ge bort garn och stickor! jag fick det röda garnet och stickorna till vänster av louise i julklapp ett år.

saraedstrom-society6

♦ prylar med dina egna saker på — t ex society6 är ju en hemsida där du har möjlighet att göra prints/kuddar/duschdraperier/iphoneskal och allt möjligt med ditt egna motiv på. eller beställ något från min shop vet jag! kanske mitt bladmönster som ett telefonskal eller hexagon-kurbitsen som klocka. 

och sen avslutar vi med länkar till fina inlägg med julklappstips: floras tips på personliga julklappar & julias tips på kreativa julklappar

glad julklappsskap! <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *