måndagsjag

Photo on 11-01-16 at 17.26 #4 Photo on 11-01-16 at 17.26 #7 Photo on 11-01-16 at 17.27 Photo on 11-01-16 at 17.27 #3 Photo on 11-01-16 at 17.29 #4

hej! en snabb nästan liveuppdatering med photoboothbilder från i kväll.

hade första skoldagen i dag och i kursen YOU som vi har nu ska vi ägna två veckor åt att reflektera över oss själva. typ komma fram till vilka vi är och vill vilka styrkor/svagheter en har och göra en strategi för oss själva som yrkespersoner genom olika verktyg och modeller. känns lite terapeutiskt ångestfyllt så spännande och så läskigt.

motivering till bilderna då! på kvällen var jag på opera (!) och för typ första gången ever klädde jag upp mig inte genom att ha kjol eller klänning. kammade luggen satte på mig smink och en kort kavajgrej med trekvartsärm svarta byxor från monki och något svingammlt linne som jag brukar sova i ibland (hehe). kände mig så piffig! kanske handlar det här med att klä upp sig snarare om hur mycket kläderna skiljer sig från vardagskläderna än dess egenskaper i sig. & operan ja den var ju en upplevelse ska berätta mer en annan gång.

saker jag tänker på nu:
· måste skaffa nya glasögon med icke avskavd antireflex
· jag har ingen frukost hemma tills i morgon
· jag är så peppad på denna vår/vecka. massa energi i mig nu.

puss & kram

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *