söndagssammanfattning vecka 3

veckans mobilbilder kommer lastat.

söndagssammanfattning vecka 3åt potatismos och bönbiff och *brunsås* i restlunch en dag. FRUKTANSVÄRT gott är det ju. vi har ingen mikro så värmde glasmatlådan direkt i ugnen därav handduk. ganska ofotogenisk mat men var tvungen att ta bild pga matchade ju bordet så fint.

söndagssammanfattning vecka 3i tisdags träffade jag andrea på kvällen. vi bläddrade bland pockets i secondhand-butikerna på hornsgatan och gick förbi det här lockande skyltfönstret på väg till middag.

söndagssammanfattning vecka 3middag intogs på pane vino. pizza! en med massa svamp och tryffelolja och en med grillade grönsaker. hänga med anten är LYX pga så smart och underbar männska.

söndagssammanfattning vecka 3en dag åkte jag direkt från förmiddagslektionen till louise. vi åt lunch ihop perks of being grannar numera. <3

söndagssammanfattning vecka 3tagit många självporträtt verkar det som.

söndagssammanfattning vecka 3t ex i hissen på jobbet en trött kväll.

söndagssammanfattning vecka 3soligt trapphus!

söndagssammanfattning vecka 3och en eftermiddagsfika på mogen & grus med johan. han jobbar hemifrån tre dagar i veckan och jag har få schemalagda lektioner för tillfället = vi har hängt mycket hemma tillsammans på vardagar och gjort vårt på varsitt håll men tillsammans ändå. det är väldigt behagligt.

söndagssammanfattning vecka 3jag har sytt lite i papper kanske att det kan gå inom ramarna för månadens monthly makers-tema »avtryck« så gör nog ett inlägg om vad det blidde i veckan!

söndagssammanfattning vecka 3jag har ätit halloumiburgare och druckit rödvin med alex efter att ha inte setts på över en månad!!! vi pratade naturligtvis konstant i nästan sex timmar och avhandlade viktiga ämnen såsom lösgodissmak att resa ensam samt *livet* och *vadskadetbliavandet* i allmänhet.

söndagssammanfattning vecka 3en lördagslunch med jora på min absoluta favorit LA NETA.

söndagssammanfattning vecka 3och en *jag har sminkat mig*-selfi.

söndagssammanfattning vecka 3har även varit på fest efter whiskey sours hemma hos oss med donnan på bilden louise och johan.

söndagssammanfattning vecka 3salta pinnar.

söndagssammanfattning vecka 3hemma hos johanna! pinglan i mitten som fått en notarietjänst i eksjö och ska flytta. det var hejdå stockholm och johanna hade gjort svingoda räkor som jag åt fler än mitt samvete klarar egentligen men det var så gott.

söndagssammanfattning vecka 3senare mot kvällen/natten mötte jag och alex upp yrsan och vi hoppade runt på det som var öppet och fick hicka och var glada och fulla tsm. <3

söndagssammanfattning vecka 3och i dag har varit en väldigt långsam dag med den här goingen. har läst bokklubbsbok köpt några kjolar på beyond retros utförsäljning (75 procent på allt vare!!!!) ätit varma mackor testat max veganburgare (bra!!) samt tagit det lugnt hemma hos hans föräldrar i vallentuna. är ändå väldigt tillfreds just nu. ingen farlig söndagsångest.

den här veckan ser jag fram emot att jag ska klippa mig och få träffa päronen som varit på kuba i två veckor. har ni haft en fin vecka? har ni något att se fram emot i nästa? kramiz

 • Emy

  Å så fin du är i håret på sminkbilden! Kan du inte berätta hur du fixar det? 🙂 Mvh, ytlig <3

  • Sara Edström

   hej Emy! tack <3 mitt hår är självlockigt och lade sig fint den dagen & luggen håller jag på plats med en värmeborste.

 • Alva

  Hej hej hallå. Du har ju så otroligt fint hår och även så himla fina kappor. Efterlyser därmed svar ang. har du självlockigt hår? Hur långt är det när du duschat liksom? Och dessutom, har du något tips på fina kappor någonstans? Kramen.

  • Sara Edström

   hej hej hallå alva! mitt hår är självlockigt/har självfall japp. om du jämför med bilden här ovan så är det kanske 5 cm längre när blött? dock ska jag klippa mig i dag så då stämmer det ju inte längre hehe. kappan här ovan som är mörkblå i hissbilden är från monki & en annan som jag brukar ha är från COS. tycker COS har svinmycket fina jackor/kappor men de är lite dyrare. kramiz

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *