söndagssammanfattning vecka 4

söndagssammanfattning vecka 4i måndags gjorde jag den godaste + enklaste milkshaken ever som jag tipsat ca varenda person jag träffat om sen dess. bara alpros kokosdryck + vaniljglass i en blender helt enkelt.

söndagssammanfattning vecka 4jag har gått i eftermiddagsljus med den här

söndagssammanfattning vecka 4och tittat ut över det här.

söndagssammanfattning vecka 4ätit en lite för liten sushimiddag med min pappa innan jobbet

söndagssammanfattning vecka 4och älskat min nya kjols tyg.

söndagssammanfattning vecka 4i torsdags var det bokklubb hemma hos alexandra för att diskutera lola upp&ner som jag tyckte himla mycket om!

söndagssammanfattning vecka 4louise och chrissy!

söndagssammanfattning vecka 4i fredags satt jag och sofia efter skolan och åt bullar drack kaffe samt förberedde oss lite inför dagen därpå då vi skulle berätta om lite grejer vi gjort på berghs arbetsprovssläpp (= nu går det att söka min skola för att börja till hösten!).

söndagssammanfattning vecka 4på kvällen var det väldigt väldigt nära att jag var hemma pga skör men istället gick jag ut med den här och anton och åt på la neta. som ni ju vet är mitt <3-ställe och som är med i varje söndagssammanfattning pga kan ej hålla mig ifrån hehe

söndagssammanfattning vecka 4och bra terapi att hänga med personer en tycker om

söndagssammanfattning vecka 4vi åkte tillsammans hem till andrea och linnea och spelade värvetspelet och drack vin och pratade om live

söndagssammanfattning vecka 4hittade mig själv + anten på en anslagstavla hos dem. <3-bild.

söndagssammanfattning vecka 4mina blommor har vissnat.

söndagssammanfattning vecka 4och mamma har varit här och bjudit på pina colada med färsk ananas och kokosmjölk mmmm. hon och pappa kom hem från kuba i veckan och hon hade gott recept med sig.

söndagssammanfattning vecka 4vi köpte allt gott på ica t ex saganaki (svingod stekost) zucchini hummus avokado tomat oliver och baguetter. och så svängde vi ihop en vegetarisk moussaka. vi blev mätta. sen satt vi alla tre ihop i soffan och såg the prestige. så myso att ha mamman över.

söndagssammanfattning vecka 4och hon lämnade färgglada blommor efter sig.

i dag har jag bara legat på soffan och kollat på matlagningstv med jorp (mästerkock + the mind of a chef) för att sen åka till johans föräldrar i vallentuna och spendera dagen där.

den här veckan har varit lite upp&ner och oroligt. dels av saker som hänt men i mig också. har söndagsångest men inte av anledning att jag inte längtar tills i morgon för det gör jag. vi ska få veta mer om en spännande uppgift vi ska jobba med ett tag framöver och är så peppad på det. det är något annat som jag har svårt att sätta fingret på. tror det är en blandning av känsla av maktlöshet & någon form av sorg & förvirring som gör det. ska försöka bota med att göra varma mackor i ugnen och bara fokusera på att krama min kärbo så mycket som det går och se om det fungerar nu.

och jag ett tips: jag och johan såg dokumentären om nina simone som finns på netflix och den var megabra. har lyssnat på hennes musik hela veckan.

söndagssammanfattning vecka 4avslutar med en bild på hur mina och johans barn hade kunnat se ut : )))))))) ha en fin kväll hörrni.

 • anna

  åh gillar verkligen dina sammanställningar! så kul med små inblickar i vardagen! 🙂

 • Hanna Almgren

  åh så fint alltihop. jepp, älskar också dina söndagssammanfattningar – och din blogg i övrigt :):) face swap-bilden är fantastisk. Kram!

 • Elin

  Älskar din blogg pga amazing bilder, glada människor, ditt lättsamma sätt att skriva, inspirationen!! Sååå intressant att dina föräldrar varit i Kuba. Antar att de var där på solsemester, men skulle vara så kul om de fick gästa bloggen och berätta om hur de upplevde det, som den enda ”fungerande” kommuniststaten? Haha eller bara gästa i allmänhet, det verkar vara så fina och peppande föräldrar! <33

 • Lisen

  Face-swap kan ju vara livets app! Hoppas allt känns bättre snart! <3

 • Emmy

  Härlig vecka ändå! När ska du och Johan gifta er? 😉 Ni är så himla fina ihop. Kram!

 • Karin

  har skrollat förbi dokumentären om nina jag vet inte hur många gånger och tänkt att man kanske ska se den en dag när livet känns trist. livet ju kan inte alltid rulla men hoppas det känner bättre snart!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *