toppa snabbnudlar

11något jag tycker är så himla gott är ju snabbnudlar. min favvosmak är *orientalisk* (lite oklart vad det egentligen innebär). det kan ju vara så sablarns tråkigt men finns ju alla möjligheter i världen att piffa. en kan t ex toppa den med en massa gott som här ovan: soyafärs fräst med lök vitlök och umamibuljong + stekt shiitakesvamp + vårlök + chili + jordnötter. och så lite lime.

annat gott är ju koriander grovriven morot och paprika t ex. eller kanske låta några kvistar broccoli koka med i buljongen som jag åt till lunch i veckan. billigt och gottigt.

  • jenny

    obs en varning bara: har såklart ingen aning om vilket nudelmärke du gillar bäst men om det är samyang så är deras orientaliska nudlar inte helt vego. vet iofs inte hur noga du är med sånt och menar verkligen inte att shamea utan tänkte mest att det kunde vara schysst att säga något för jag gjorde själv missen att ba anta orientalisk smak som vego-safe och så vare inte så :((

    • Sara Edström

      åh nej!! jag brukar alltid läsa på förpackningarna pga undviker att äta djur men har för mig att detta var samyang så då måste jag missat??? så typiskt tack jättemycket för att du säger till. </3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *