en twisterklänning

en twisterklänningnu ska ni få se något jag inte kunde lämna kvar hängandes ensam på stadsmissionen nytorget för ett tag sen.

en twisterklänningtycker inte så mycket om att ha bara ärmar (JAG VET borde sluta med det) men kunde inte låta bli att köpan ändå pga 1. den är i a-linje & har fickor samt 2. asfin färgkombo som får mig att tänka på glassen twister och sommar

en twisterklänning+ ett band att ha i midjan om en skulle vilja det. förresten ursäkta så ostruken men tycker det är lite tråkigt att stryka. : – )

en twisterklänninghar någon form av vision att jag ska ha den när vi är i australien i sommar MHM. och se fina fickorna tycker det är så fint när de bara är vridna lite! känns som väldigt väl spenderade kronor & om den är såhär fin ostruken tänk då bara när den är STRUKEN. ja gud.

7 kommentarer
 • sabina

  Det är nästan så att en vill äta den! Fantastiskt bra fynd!

 • sara

  så himla fin klänning! Du vet väl att det kan bli ganska kallt i Australien på våran sommar pga deras vinter?? Det vet du säkert! I vintras var det frost! Åtminstone i Melbourne. Var ska du?(: kram!

  • Sara Edström

   Hej haha japp jag har koll medeltemperatur 15-20 grader där vi ska vara högre uppåt så jag hoppas att vi har vädergudarna på vår sida. 🙂 vi ska vara kring & utgå från gold coast där Johans familjevänner bor. kram!

 • elle

  You should come down to Melbourne, it’s way way way cooler than the Gold Coast 🙂 I would love to show you around!!

  • Sara Edström

   heard a lot about melbourne! we will definatively consider a trip down there even just for a couple of days, will let you know then, would love to meet you too!

 • elle

  cooler in both ways just to clarify, way colder in temperature but also way trendier 😛

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *