en vänteklädsel

en vänteklädselen enkel klädsel bara som jag fotade när jag fick spader på att semledegen jäste så förbaskat långsamt.

en vänteklädseltröjan köpte jag för år & dar sen på weekday & kjolen är gammal den med men från oasis.

en vänteklädselen vänteklädselen vänteklädseli öronen mina makiami-örhängen (som varje varje dag sen jag fick dem)

en vänteklädseloch det var alles! pussen kramen skumbanen

 

5 kommentarer
 • Karin L

  Din stil är så simpel och ändå får du till det så bra med alla de små detaljerna och mönstren. Kan verkligen inte få ur ”Marimekko” ur huvudet när jag ser bilder som dess!

 • Nadine

  Hej Sara!
  Måste bara säga att jag blir så himla himla himla inspirerad av din stil! Du har alltid så fina kläder och lyckas alltid matcha så att varje plagg får komma fram. Det skulle vara jätteroligt att se hur din garderob ser ut! Typ hur du organiserar dina kläder/skor och om du har en garderob för sommar och vinter. Och när du rensar ut kläder – hur ofta och hur mycket + brukar du lämna in på secondhand och vilken i sånt fall osv Skulle verkligen vara SÅ kul att få läsa om! Mvh garderobsbörd + trogen läsare sen typ 1 år :))))

  • Sara Edström

   hej nadine! tack för dina fina ord och jag ska skriva upp inläggsidén så kanske det kommer någon gång. kramiz

 • Vicky

  kjolen främst! tänkte först att du typ hade sytt den. så fin ju.

 • sandra

  Så fin kjol! Trodde först att du hade sytt den själv och blev lite intresserad av att sy en liknande själv 😉

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *