från en söndag:

från en söndag:bara tre små saker. det första är lite färgklickar som jag fick av mamman.

från en söndag:det andra är en frukost från i söndags. prick tre babytomater en megapepprig knäckis med avokado och så till det mat i skål som en ju ska äta nu för tiden!!! försökte lägga upp den snajdigt men gick sådär som ni kan se. : / får öva lite till! men det är helt enkelt: soyghurt med lite chiapudding på kokosmjölk + massa supersöt ananas + passionsfrukt + mandel + granatäpple och tranbär. gott.

från en söndag:sen ville jag bara visa min nya kjol som jag köpte för typ trettio-förtio spänn på beyond retro när de hade 75 procents rabatt på allt. de skulle stänga sin butik på åsögatan. billigt blott sorgligt.

lurar nästan mig själv av vårljus i dessa bilder men icke. ute är slask men jag ska ha en heldag med sofia så det gör väl inget. vi ska förhoppningsvis hitta på en massa bra idéer bli helt upprymda av dem och inte ens kunna välja av allt bra samt gå en obligatorisk promenad däremellan (som vi duktigt planerat in. en måste planera in raster annars tenderar de försvinna). eller så blir vi småirriterade på varandra för att vi inte kommer fram till ett endaste vettiga dugg. vi får väl se. i kväll blir det middag på grill med familjen för att fira dubbla födelsedagar. ha en fin tisdag ni! puss

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *