lördagen = i dag

lördagen = i dag lördagen = i dag lördagen = i dag lördagen = i dag lördagen = i dag lördagen = i dag lördagen = i dag lördagen = i dag lördagen = i dag  lördagen = i dag lördagen = i dag

i går somnade jag innan nio. kände mig helt slut ont i huvudet och ryggmuskler och allt. varför blir det alltid så när en haft det intensivt i en period och äntligen kan slappna av? som att kroppen vet att det inte går att bli sjuk nu för att det skulle aldrig hinnas med och så bara pang bom när en lägger sig ner. helgen får bli vila. i dag vaknade jag efter nästan elva timmar av sömn och kände mig lite bättre men nästan bakfull trots inte en droppe sprit. jag och johan tog tvåan genom soliga stockholm till jarlaplan och åt frukost med alex på non solo bar. pratade om podcasts amerikanska valet att alex kommer vara i usa under den tiden och annat i livet. så fint å hänga med na. sen gick vi en vända i underbara vädret och köpte blommor till en jag tycker om. jag och johan åkte norrtäljebussen ut till brottby för min älskade farmor fyller 72 i dag. satt högst upp långt fram sol i ögonen och motorväg snabbt under oss. vi fick soppa och daimtårta och bubbel och kramar hos farmor och hon fick blommorna. jag flätade min kusin alicias drömhår så hon blev katniss och nu är vi hemma igen och jag är helt slut. kvällen ska vigas åt mello det är vad jag orkar. kollar ni på mello? obs att det är den andra delen av personer i det här hushållet som är drivande i mello-frågan det är jag som är pretto och tycker det är lite skämmigt hehe. puss ha en fin kväll

5 kommentarer
  • johan

    mello 4 ever!!!!!!!

  • Lulu

    Det är bara att komma över för katt-gos när du vill och känner att du behöver lite gos! Hör bara av dig för att se att jag är hemma och kan öppna dörren, men jag menar verkligen när som helst <3

  • Lisen

    Så mkt igenkänningsfakor på detta inlägg! Sov ut för första gången på en vecka = ligger i sängen med halsont, samt har exakt samma mello-situation här hemma fast omvänt där jag själv är superpepp men min pretto-pojkvän tycker det är för skämmigt.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *