vissna blommor & ett brev med skakig handstil

söndagsplaner söndagsplaner söndagsplanersöndagsplaner söndagsplaner

god söndagsmorgon! jag har ägnat dagen hittills åt att äta rostat bröd med avokado och ägg och slänga blommor som tappar bladen när en rör vid dem. försökte rädda allt som gick och det var en liten tulpan och en kvist. i går fick jag ett brev med skakig vacker skrivstil från johans farmor och ett grattis i efterskott med en tvåhundring så eventuellt blir de döda blommorna ersatta som en present från farmor kickan. pga det bästa som finns är att ha färska blommor hemma.

jag har lite bloggtorka. förmodligen går det ihop med att jag känner att jag vill uppdatera här men inte har så mycket tid för det. kanske blir det roligare om när jag väl lägger tid så vet jag att det är något ni tycker om att se här! så föreslå gärna vad ni vill se mer av/önskerubriker eller liknande. puss

20 kommentarer
 • Annie - lättlagat vegokäk

  Avokado + ägg går ju aldrig fel alltså!

  För min egen del är jag alltid sugen på matinlägg 🙂

  Några förslag:

  – Om jag hade råd med utemiddag en hel vecka, då skulle jag gå till dessa 7 restauranger (tänkte köra det själv på min blogg)
  – Det här lagar jag om jag vill imponera på någon
  – Hur din matsmak har utvecklats genom åren. Från du var liten till nu. Vilka saker har du lärt dig att tycka om och är det nåt du har slutat tycka om? Minns du när särskilda produkter kom in i ditt liv? Typ första gången du smakade en mango. Vad var det bästa du visste då, vs det bästa du tycker nu? osv osv
  – dina bästa matbutiker i stockholm

  Trevligt söndag på dig! 🙂

 • a

  Önskerubrik. Hm. I ärlighetens namn gillar jag vardagliga ickemärkvärdiga bloggtorkiga inlägg allra bäst

 • lill

  Tycker det är kul att se mer kreativa uttryck. Grafiska produkter och dina bästa inspirationskällor. Kanske tips om hur man använder sin kreativitet, din skaparprocess. Annars bästa (feministiska) böcker och bra filmer.

  – liten sthlm guide till dina bästa affärer, parker, barer etc.

  Tjing!

 • authorAliceemailAliice_92hotmail.comurl

  Din blogg är en sån skön blandning mellan idyll och verklighet, du känns ”på riktigt” liksom. 🙂 Om du har lite bloggtorka, so be it. Håller också på med slutprojekt (C-uppsats) så vet hur det känns när huvudet är på väg att sprängas av alltihop… Hehe. Vet inte vad jag ville säg med detta förutom att din blogg är DÖ-NAJS!

 • Emma

  Åh stressa inte över det, blir så glad varje gång du skriver nåt! Jag tycker det är jätteroligt med inlägg där vi får se vad du pysslar med, syprojekt och så, men förstår att det inte blir så mycket sånt när du har mycket att stå i. Annars typ: min bästa musik, det-här-har-jag-i-sminkväskan, ett foto i timmen, inlägg i ”listform” (typ top fem …) osv! <3

  • Sara Edström

   tack för tipsen & peppen! är så dålig på både musik och smink men hmm ska tänka på’t. kramiz

 • Elin Häggberg // Teknifik

  Jag skulle hemskt gärna läsa mer om det här projektet ni gör om framtiden – följer på instagram och framtiden är ju ett av mina absoluta favoritämnen.

 • Beata

  1) mackan!
  2) vill fika med dig!

  • Sara Edström

   1) den var dödsgod! lite lime i avon också MMMM
   2) vill fika med dig med! är galet tight med tid för det mesta nu men kanske runt påsk? är du i stan då?

 • Nadine

  Skulle vara roligt att läsa om dina favoritbutiker i Stockholm! Vad du inspireras av när det gäller stil både inredning och kläder, och om du har några stilikoner. Tack för en jättebra blogg 🙂 Älskaren!

  • Sara Edström

   tack för fin pepp Nadine vad kul att du läser! <3 stilikon har jag väl ingen särskild men inspiration/favoritbutiker kanske jag kan få ihop något om. tack för tips om inläggsteman!

 • Nastasja

  Älskar allt du publicerar så blir mest glad bara du lagt ut något när som helst. Relaterar så till att inte ha tid men så så vilja ha det. Hoppas det går bra för dig i skolan, tänker ofta på hur otroligt bra du är på allt med mönster, stil, färger osv så ibland när jag har noll inspo kommer jag hit för att få det.

  Hade varit kul med någon flashback till förr i tiden, kanske vem du var i skolan, något minne från förr du vill skriva om, eller bilder från förr mvh älskar nostalgi.

 • Lulu

  ”Varför Louise är bästa svägerskan”! :))

 • Karin

  man får läsa väldigt mycket enkelt här, typ guider, klädsel, om vad du gör, men jag skulle vilja läsa lite om vad du tänker och mer ”djupgående” inlägg någon gång emellanåt. tror det kan vara intressant att veta, kramkram

 • camilla

  jag läser ofta men kommenterar aldrig men med tanke på frågan i slutet av inlägget så tänker jag att det är dags. jag blir glad bara jag ser att det finns ett nytt inlägg för jag tycker att dina inlägg typ alltid är fint skrivna och inspirerande med fina bilder. favoritbloggen utan tvekan!
  ett kul inlägg som skulle kunna vara återkommande då och då eller ofta (tänk som dina veckosammanfattningar (<3) fast inte varje vecka kanske) är ¨tips inför helgen¨. tänker mest för att du ofta verkar ha koll på roliga loppisar eller om du vet något trevligt bruchställe/utställning/vadsomhelst eller så 🙂

  tudelu

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *