min önskelista + önskelistetips

om fyra dagar fyller jag 23. en anspråkslös ålder kan tyckas men jag har snickrat ihop en önskelista i varje fall!!! för drömma får en alltid göra.

önskelista
1. en liten skärmatta kanske 30 cm bred bara
2. knallgula skor från nike
3. yes-örhängen från kate spade. hittade dessa hos hjartesmil för länge sen och har önskat mig sen dess. (hade jag haft tre hål i samma öra kanske jag även önskat mig dessa från & other stories)
4.  ansiktskräm pga vintertorr. är så dåligt på sånt här men jag gillar ju lilla bruket och lush så något därifrån. även sminktvätt har sofia lärt mig att jag måste ha så det kan ju också gå som önskning i denna kategori. kanske någon av er har tips?
5. OK-pin från maria ines gul. vet inte riktigt var jag ska ha den (kanske på bröstet på en vit tisha? hehe ok önskar mig en vit tischa också) men vet att den är alldeles för fin för att ej vara i min ägo. lite som med kate spade-örhängena har jag önskat mig den så länge vet inte varför jag inte bara köpt den  :-)))))
6. sjal med stora prickar och jeansjacka från mads norgaard.  såg jeansjackan när vi var i köpenhamn och den är hundra gånger finare i verkligheten än på deras hemsida. sjalen mest för den skulle matcha min plånbok så fint.
7. smink: min tråkigaste grej att köpa så önskar mig alltid sånt som tagit slut… just nu: puder från bareminerals samt en ögonskugga (som jag använder till ögonbrynen) från isadora.
8. böcker! och/eller presentkort på adlibris. på bild några av dem jag vill läsa nu.

9. presentkort på COS så en kan gå runt och hitta kanske en klänning eller en vårjacka som på bilden t ex.
10. film till min polaroidkamera! så jag kan ta fler foton som de i kollaget.
11. överraskningar

+ inte med på bild: alla möjliga bidrag till ett nytt kamerahus. eventuellt att det blir en present till mig själv från mitt sparkonto. 

och som rubriken utlovade: ÖNSKELISTETIPS! för några år sen gjorde johan och hans bror en liten hemsida för att kunna skicka önskelistor som en länk till familjen. den heter lsts.me & hemsidan där din önskelista hamnar blir »ditt namn«.wshlst.me (alltså som »lists« & »wishlist« men utan vokaler). du gör en lista lägger in en bild + en beskrivning (t ex storlek) och kanske en länk där det går att hitta det du önskat dig.

det finurligaste är att i och med att en loggar in med sin facebook för att skapa listan så kan andra skriva vad de köpt/planerat att ge bort på din lista utan att du själv kan se det. HUR SMART. och så kan andra som också tittar på listan och är inloggade kan se vilka presenter som blivit tingade! väldigt fiffigt om det t ex är olika familjer som i sig själva inte har bra koll på vad de andra köper/gör/ger.

(& ps! obs att jag inte vet om den är byggd för att många ska kunna använda den har ju tidigare bara använts av oss i familjen så har överseende med eventuella barnsjukdomar om ni skulle vilja testa.) HEJDÅ!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *