påskbitar

påskbitarpå långfredagen (eller våffeldagen välj själv vilket som är mest firbart) köpte jag och johan med oss blommor innan vi åkte ut till vallentuna. en bukett vita ranunkler och en bukett mixade tulpaner.

påskbitarhem till mina päron. söta och glada! innan släkten kom fick vi ett våffeljärn av dem i påskpresent vilket vi invigde dagen därpå.

påskbitarde bjöd på mat för ett helt kompani (eller arton personer släkt i varje fall)

påskbitart ex min gulliga farmor som var där. <3  påskbitarjag blandade ihop de två buketterna vi köpt på plats. inte så kinkigt när det är familjen ju.

påskbitaräven gulliga ludna kompisar var med.

påskbitaroch de hade seriöst minst åtta påskägg fyllda med sånt här. nersockrat plockgodis sånt har jag ätit kilovis av den här helgen. känns som att mina tarmar är igenkloggade med godis nu.

påskbitarfanny visade high-five-konster med xstor och efter allt påskfirande fick jag och johan skjuts en bit på vägen hem av farmor och farfar. jag var på väg mot min sjukhetspik den här dagen och somnade tidigt tidigt.

påskbitarmorgonen därpå = påskafton hade jag och jorp äggjakt hemma hos oss. johan fick ett gult med rosa rosett av mig. jag hade gömt det BÄST ovanför en dold hylla i köket.

påskbitarjag fick ett av johan fyllt med pärlans saltlakritskola (såklart <3) och ett nytt favvogodis som jag blivit beroende av: nöt-créme-kulor med jordnötssmak. DÖR de är så goda. + annat gulligt som en PUSS-klubba och ska-vi-hånga?-tuggummin. hittade det bakom böckerna i bokhyllan supersnabbt. piece of cake.

påskbitarefter våfflor med glass på soffan pussade jag den här gulliga personen hejdå innan mor & far plockade upp mig och vi spenderade ett dygn på landet. de bitarna kommer en annan gång. hej så länge!

7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *