söndagssammanfattning vecka 12

söndagssammanfattning vecka 12nästan så den kom i tid denna vecka. i dag = extrasöndag ju. annandag påsk och den påskhelgen var ju över lika snabbt som den kom. här är veckans telefonbilder:

söndagssammanfattning vecka 12i måndags fick vi grupp + kund för våra examensarbeten. på berghs blir vi ihopsatta med personer från alla avgångsplatser (strategisk kommunikation & pr etc.) och får jobba fram ett kommunikationskoncept för kund. tidigare har inte min klass ingått i dessa grupper utan istället fått göra individuella examensarbeten mer fokuserade på design. nu gör vi både och kan man säga (i och med kursen vi får göra ett större projekt i som i mitt fall är framtidsarkivet tillsammans med sofia).

söndagssammanfattning vecka 12en annan ny del i examensarbetet går ut på att vi har workshops tillsammans med kunden för att hitta de verkliga problemen och komma upp med de mest relevanta och träffande lösningarna. asbra sätt att lära känna kunden på tycker jag pga hatar mail/telefonkontakt.

söndagssammanfattning vecka 12efter skolan hade jag och sofia vår åttonde intervju till framtidsarkivet och här är våra fötter i väntan på buss till djurgården. jag rockade prickigt + gult.

söndagssammanfattning vecka 12här träffade vi jana söderberg som är en STJÄRNA.

söndagssammanfattning vecka 12i onsdags hade vi i exjobbsgruppen (som jag och sofia är i samma också HUR JÄVLA FETT är inte det. resten av gruppen verkar också fin!) första mötet med vår handledare som är christina knight. väldigt sympatisk och inspirerande person så himla pepp på att vi fick henne till handledare! efteråt förberedde jag och sofia vad vi skulle göra under påskhelgen jobbmässigt och förberedde en intervju som blev inställd i sista minuten. : / hängde i det bästa rummet på vår skola.

söndagssammanfattning vecka 12på kvällen hade monki nyöppning av götgatanbutiken och flora och my vad diskjockeys. <3

söndagssammanfattning vecka 12härjade med de här darlingarna t ex. knäppt att dricka bärs bland alldeles nya kläder och sånt

söndagssammanfattning vecka 12vi fick även glitter på ögonlocken det var en bra grej.

söndagssammanfattning vecka 12mitt var kvar i torsdags trots tvättad. är det nog fortfarande förresten johan har påpekat glitterrester sen dess senast i dag. »du glittrar fortfarande«

söndagssammanfattning vecka 12i torsdags jobbade jag hemifrån med att gå igenom intervjuer och transkribera. läsa kommentera och hitta samband. det är väldigt roligt att bestämma sig för att samla allt material själva men oerhört tidskrävande också. på lunchen tog jag en promenad och på kvällen jobbade jag natt.

söndagssammanfattning vecka 12i fredags långfredagen var min sjukhet nära sin pik. kokade den beryktade ingefärs/citron-shoten. det lindrade för stunden men den gick det bara nedför. vi var på påsklunch hos mina föräldrar och på kvällen somnade jag innan tio (händer aldrig).

söndagssammanfattning vecka 12vi fick ett våffeljärn av mina päron som påskpresent pga våffeldagen så på annandag våffla blev det smörig frukost med glass och jordgubbar (fem spänn tack ica matmäster). gräddas från soffan framför tvn som sig bör.

söndagssammanfattning vecka 12sen åkte jag till landet med mamma och pappa. vi fick sol och härligheter

söndagssammanfattning vecka 12åt frukost i solen med fleecefiltar.

söndagssammanfattning vecka 12proppade i oss blodapelsin och läste.

söndagssammanfattning vecka 12och

söndagssammanfattning vecka 12var

söndagssammanfattning vecka 12vid bäcken

söndagssammanfattning vecka 12vid träden.

söndagssammanfattning vecka 12jag kunde knappt sova pga sol och inga persienner + sjuk så gick lite som i en dimma i går innan vi åkte hem. men det var det värt.

söndagssammanfattning vecka 12på kvällen behövde jag kattgos så jag och johan gick över till louise och jag lekte med pistuski så mycket att hon senare under kvällen somnade som en stock. och det var den veckan!

nästa har ju nästan börjat pga måndag/söndag i dag. jag har promenerat med johan fikat med hans föräldrar i solen på vår innergård och druckit folköl i vitan med andrea. på kvällen och fram till nu skrivit skrivit på framtidsintervjuerna. denna vecka skall vigas åt att arbeta med framtidsarkivet med sofia (alla intervjuer gjorda nu och nu efter att de är  satta ska vi börja bearbeta strukturera upp och formge = det allra roligaste) + examensarbete med examensarbetsgruppen. men lite lek också. på tisdag t ex ska jag och sophien ta en drink och gå på teater och på fredag är det AW. hoppas ni får en fin vecka! puss

  • Catrin

    Tittar alltid in här när jag behöver bli upplyft. Tack, nu ser jag lite mer igen <3 undrar bara över en liten sak, vart har du hittat dina super tjusiga solbrillor??

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *