söndagssammanfattning v 9

glad måndag! min har varit proppfull med jobb med framtidsarkivet tillsammans med sofia (här kan du läsa lite om vårt projekt). det är så kul och så roligt att det går framåt (vi hade våra två första intervjuer i dag!) men vi är sannerligen dåliga på att ta pauser. kände det nu när jag kom hem och slappnade av efter att ha varit igång 9-19. jag skulle be om ursäkt och säga förlåt att det är så taffligt på denna blogg kan tyckas dessa dagar och hänvisa till att jag har lite tid. men faktum är att jag har ju precis lika mycket tid som vilken annan människa som helst snarare handlar det om att jag har så mycket som jag vill fylla min lilla kvot med. och så kommer vara resten av denna vår så nu slutar jag ursäkta mig och ni vet!

söndagssammanfattningar får således komma på måndagskvällen i bland. men här kommer den: förra veckan i mobilbilder.

söndagssammanfattning v9den här bilden är egentligen från förra söndagskvällen men den får vara med nu ändå pga blir så glad av fint på oväntade platser. våra nya tandborstshållare från muji som vi köpte för johans presentkort på åhlens. så onödiga och så underbara.

söndagssammanfattning v9ett elskåp med pynt i fin färgskala. mörk turkos + ljust rosa var fint.

söndagssammanfattning v9massvis med rosor utanför min skola i olof palmes minne i måndags. och kvällssol.

söndagssammanfattning v9jag gick på kaosig garage sale på beyond retro med den här finisen. var helt slut efter allt letandes.

söndagssammanfattning v9kikade på gamla böcker genom skyltfönster på vägen hem

söndagssammanfattning v9och en massa band och tofsar i textilbutik.

söndagssammanfattning v9sen lagade jag en kick-ass tomatsås med lyxpasta (= stora skruvar) till johan. han tyckte det var utsökt jag med. på bilden dock mitt i en blinkning hehe.

söndagssammanfattning v9just det!! confession från mig: detta brevet var tydligen inte alls från precis när jag började berghs utan från bara två veckor sen när vi fick i uppgift att göra det??? hur himla dåligt minne kan en ha???? mindes typ inte ens när sofia skulle förklara för mig när vi gjorde det? måste öva mitt minne på något vis någon som vet hur en kan göra det eller?!!!

söndagssammanfattning v9en dag hade jag en bra hårdag pga började en timme senare och hann torka håret med fön. jag kom på mig själv med att jag typ skämdes pga så många som uppmärksammade att mitt hår var annorlunda/trodde jag hade klippt mig. som att det vore typ pinsamt att ha ordnat det. inge bra ju fix är ju kul!!

söndagssammanfattning v9ett mellis innan jag skulle i väg och jobba natt: bananglass bestående av en och en halv fryst banan fyra frysta jordgubbar och en skvätt hasselnötsmjölk. + chia och valnötter på toppen. så gott mellis. f ö är ju typ mellis den mysigaste måltiden av de alla i allmänhet är det inte?

söndagssammanfattning v9i torsdags hade jag och johan jobba-hemma-dag och var så sjukt oproduktiva och trötta på förmiddagen. vi bestämde oss för att embracea det genom att dricka kaffe i sängen följt av att kolla på halv åtta hos mig innan lunchen då vi bara pang bom gick ut och gjorde en miljard ärenden innan vi började jobba på riktigt.

söndagssammanfattning v9men först åt vi en kanske otippad lunch som jag var så fruktansvärt sugen på: tunnbrödrulle med mos och sojakorv och senap. mmmmm.

söndagssammanfattning v9i fredags såg vi som sagt »stockholm pennsylvania« på zita och jag tyckte den var himla bra. den handlar om en kvinna som återförenas med sina föräldrar efter att ha suttit instängd hela sitt liv i en källare efter att ha blivit kidnappad när hon var fem år. om stockholm syndrome liksom alltså att börja känna empati för/tycka om sin kidnappare. SÅ nice älskar relationsdrama och denna film var ju minst sagt speciella eller närmast absurda relationer skildrade i.

söndagssammanfattning v9i lördags hade jag ju födelsedag! fick en gullig minimarängtårta med jordgubb och passionsfrukt på av johan till frukost.

söndagssammanfattning v9 och på kvällen kom en drös älskiga personer hem till oss och hjälpte oss att dricka upp allt bubbel vi köpt samt snällt leka med i lekar jag ledde. :-))))

söndagssammanfattning v9i söndags kan jag knappt räknats som människa men lyckades vara med på firande av johans mamma hemma hos dem i vallentuna. ännu mer tårta!

söndagssammanfattning v9och en katt på sin vakt pga hund på besök.

söndagssammanfattning v9och så avslutar vi veckan med en spegelselfie på mig och honom i det gamla pojkrummet där allt började. mycket bilder på johan denna vecka och det speglas förmodligen av hur jag känt mot honom den här veckan lite extra kär liksom. <3 nu vecka tio heja heja!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *