ett trött måndagshej

ett trött måndagshejett trött måndagshej ett trött måndagshejett trött måndagshejett trött måndagshejett trött måndagshej temat är sophie och körsbärsblom på sistone här i bloggen. jag träffade henne i dag = sophien i dag för en tidig middag och vi hittade massa rosa fint.

jag och sofia skickade vår bok på tryck vid lunch efter att ha suttit och jobbat i skolan från 9 på morgonen till 2 på natten i går. hittade lite korrfel i morse också så svettigt är det men den är iväg! jag hade tänkt ta det lugnt i dag men jag kan ju aldrig. har tvättat och städat och betalat räkningar och allt sånt en ju måste när en skjutit upp innan.

& nu faller ögonlocken svimtrött nästan ska bara ha ett möte med exjobbsgruppen nu sen sova. hur är era liv? leker det? lever ni?

4 kommentarer
  • Nastasja

    Du är ju helt otrolig i ditt pluggande. Hoppas att du kommer ihåg att andas emellanåt! Helt ljuvliga bilder i detta inlägg plus att du ser ut som en superstar på första.

  • sara

    läser din blogg för att finna motivation att sluta skjuta fram plugg, blir mest avundsjuk på hur produktiv du är/: vad är trixet? på riktigt!

  • Elisa

    Tycker om din blogg så mycket, du verkar härlig. Hoppas att du inte känner för mycket press i det, att du hittar en balans i att göra vad du vill och inte vad du känner att du måste. Skickar lite kärlek från Gbg, här är det också vår men bara lite och det skrämmer mig oändligt för att snart tar jag studenten och åker bort bort till en annan kontinent för att bo och plocka mango från träden och läsa språk och försöka hitta en normal andningstakt igen. Men det är härligt. Tänk va, hur livet krummelurar och sätter en på platser man aldrig hade kunnat ana. Det är häftigt! Men man får komma ihåg att stanna opp och njuta också, men det tror jag att du gör. Dina fönster inramade i grönt och skönt skvallrar ändå om lugn på något sätt. Inspo. Heja heja! Du gör ett bra jobb. Häls. någon du inte känner.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *