söndagssammanfattning light med ett popkulturellt tips

♦ jag har skaffat visitkort

♦ pga jag har även haft tio möten på en dag. med byråer & företag på skolans *careerday*

♦ jag har träffat min päron på middag och bordshockeyturnering mini (<3)

♦ jag har varit på yrsas landställe i ett dygn med bokklubben och det var 10/10

♦ & jag har jobbat med lattjo & framtidsarkivet massa som ni måste följa på instagram om ni inte redan gör! det är ju mitt och sofias slutprojekt där vi samlar framtidsvisioner (för att ge en väldigt kort recap). ni kan också bidra med egna svar på vad som kommer finnas i framtiden! läs mer här. 

tills vi hörs och ses får ni i läxa att titta på miike snows musikvideo till »ghengis kahn« för den är så bra. har även bäddat in den under för ingen ska missa läxan. HEJ!

 

 • Julia

  Sjukt bra video ju! Hade inte sett den innan och gillade den massor. Sådär så att man önskar att det fanns en hel långfilm.

 • Saga Aurora

  Hej Sara och Sara läsare! Jag går i nian och ska ha min slutbal om inte alls lång tid. Folk börjar beställa balklänning och jag borde göra detsamma snart – men jag upplever att det inte finns något i min smak!!! Jag är verkligen inte typen som bär rosafluffiga prinsessklänningar… Är mer enkla retro-klänningar-typen men vet inte var man kan finna sådana??? Har letat lite på Beyond Retro och liknande men undrar om någon här har någon aning om var man skulle kunna finna någon enklare/vintage/alternativ balklänningshistoria? Tacksam för svar :)))

  • Sara Edström

   hej! jag vet inte riktigt vilken typ av klänning du söker, men vet du ungefär i vilken tidsepok du letar så tror jag absolut du kan hitta fina grejer genom att kolla i klänningskategorierna på tradera & etsy och söka på typ 60’s eller 60-tal. kramiz

 • Mikaela

  Haha, min mamma är kusin med en av grabbarna i Miike Snow. Var nyligen hemma hos släkten och min morbror insisterade på att vi alla skulle titta på denna video. Kändes smått narcissistiskt av oss att sitta där och prisa en släkting så men den är verkligen himla bra!

 • Jossan

  har lyssnat non-stop och tipsat om låten för cirka alla jag känner. Vill bara dansa!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *