söndagssammanfattning vecka 13

en kort sammanfattning denna vecka pga har tydligen inte fotat så mycket med telefonen. det känns som att de luckorna som jag brukar fota där det är lite glitter blir färre.

söndagssammanfattning vecka 13i måndags var det ju vårdagen of the year so far ungefär. firade med att först fika i solen på vår innergård med johans föräldrar och sen dricka folköl och äta chips mot en solvarm stenmur i vitan med andrea.

söndagssammanfattning vecka 13i tisdags kväll efter att ha suttit en hel dag på min rumpa framför en datorskärm (då jag såg ut såhär)

söndagssammanfattning vecka 13så tog jag och sophie en bit mat innan ett glas vin/drink på teatergrillen. jag lyckades ge henne sin födelsedagspresent innan nästa födelsedag för en gångs skull!

söndagssammanfattning vecka 13vi skulle se ≈ [ungefär lika med] på dramaten. OMG 10/10 rekommenderar er alla att se den. rolig tragisk sorglig slag i magen osv.

söndagssammanfattning vecka 13i onsdags jobbade jag också hemifrån och fick till en så restaurangsnygg omelett till lunch så var tvungen att föreviga. med stekt tunt tunt skivad potatis i. så gott.

söndagssammanfattning vecka 13tog en paus och dammade av mina kedjestygn en stund på eftermiddagen för lite brodyrtest.

söndagssammanfattning vecka 13godisbild från i torsdags kväll. härligt är ju ändå att när en kommer hem halv åtta efter tio timmar skola så går det att ta en sån här bild (ok erkänner drog upp ljusstyrkan lite men ändå). efter att ha ätit upp de godaste skittlarna = de röda och gröna

söndagssammanfattning vecka 13i fredags drack jag och sofia kaffe på saltå kvarn och pratade igenom intervjuer mailade mail och förberedde den allra sista intervjun som vi ska göra i morgon (vi lyckades få en person vi inte kunde tacka nej till att träffa!!!). sen kom vår examensarbetsgrupp och vi hade lite möte innan vi satt hos kund hela dagen och fick svar på frågor och skrev brief.

söndagssammanfattning vecka 13på kvällen var det = öl! som var aw på skolan och sen fulöl tills sunkbaren stängde och vi hängde på kvarnen tills den stängde. hittade helt oplanerat andrean på kvarnen som jag fick med mig hem så hon sov över hos mig efter att vi suttit på mitt toagolv och pratat om livet till klockan fem på morgonen

söndagssammanfattning vecka 13klockan tio fem timmar senare var vi dock up and running igen för vi skulle vara med och överraska floran med frukost på citykonditoriet. ens första bokmanus blir ju bara klart en gång i livet. <3

söndagssammanfattning vecka 13efter frukosten kom sofia hem till mig för vi skulle jobba. vi var lite segstartade minst sagt pga gårdagen men hade uppstart i sängen med johans hemgjorda pizza och iskall coca cola.

söndagssammanfattning vecka 13på kvällen var jag så trött så jag knappt kunde tänka ännu mindre laga mat så åt ett paket hummus och grönsakstavar framför no strings attached. så deppig lördagsmiddag :))))))

söndagssammanfattning vecka 13och i dag var jag i skolan 9–3 med sofia och jobbade mera sen åkte jag till solna! såg första aik-matchen för i år med johan och hans föräldrar. det var ok kul blev lika : ) sen livskrisade jag som ungefär var och varannan dag nu för tiden och rådde bot med att springa av mig lite. herregu nästan löjligt hur effektivt det är. inte långt bara snabbt så jag kände att jag hade lungor som fylldes ben som är starka och ett hjärta som kan banka hårt och snabbt av annat än oro.

nu har jag ätit potatis och förbereda mig lite mer för livet. tycker om er. hej!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *