bygga slututställning

hej och god morgon söndag! jag sitter och äter frukost och ska strax åka till skolan. i dag ska vi bygga förpackningarna till ett projekt vi ska ställa ut fota dem och göra poster. vi ska fortsätta bygga vår plats på utställningen till Framtidsarkivet och fota boken. köpa färg och måla såga spika skruva. kul!

sen ska det hinnas med lite övning på pitch för kund som är i morgon med examensarbetsgruppen och rendera ut en casefilm och skicka ut pressmeddelande om Framtidsarkivet. puh! men i eftermiddag tar jag en paus för att gå på intim konsert med två favvopersoner och det blir toppfint.

i går byggde vi också! rummet på slututställnigen som Framtidsarkivet ska vara i heter »note room« och ska bli en tunnel som har kommunikationsprojekt i sig och på andra sidan tunneln en vägg full med spikar där besökarna får skriva sina tankar på lappar och sätta upp. tror det kommer bli himla fint.

bygga slututställningnär jag och sofia kom till skolan i går vi bara hur bygger en ens?

bygga slututställningmen det var mkt bra grundat och t ex katinka var en exeptionell byggare. och sofia utvecklades under dagen till martin timell junior och gick lös med skruvdragaren.

bygga slututställningjag spikade med tusen spikar på väggen längst in i rummet.

bygga slututställningi ett annat klassrum som heter emoji room (där besökarna ska kunna reagera på alla case genom att sätta stickers bredvid dem) fungerade som såghall i går. så mkt obs-skivor på skolan nu det är inte klokt.
bygga slututställningen liten klasskompis som tvättar fönster på gården : – ) hej magnus!

bygga slututställningjakob dokumenterar en bild var femte sekund.

bygga slututställningoch johanna i min klass och i studentbyrån som är ansvarig för note room. hon äger.

bygga slututställningefter massa bygg kommer en robert med burkar med mariestads ändå rimligt efter alla timmar.

bygga slututställningså blev det pizza och mello i skolan för studentbyrån hade dragit in massa soffor i aulan och vi kollade på storbild. mys.

nu ska jag tillbaka! hej!

inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *